Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 25 Απριλίου 2022

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, ευστροφία, δοτικότητα, συμπαράσταση. Έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν, θα δημιουργήσουν, θα δώσουν μία νέα διάσταση στο πνεύμα και στη σκέψη τους.

rtyryryrtyrtyrtyrty ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας για να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που αγαπάς, καθώς μετά το μεσημέρι αυξάνονται οι εργασιακές υποχρεώσεις και αλλάζεις προτεραιότητες. Η επικοινωνία θα λειτουργήσει υπέρ σου καθώς δείχνεις κατανόηση και ευελιξία στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά και θα σε βγάλουν από δυσκολίες που σε προβληματίζουν. Η γρήγορη αντίληψη και η διαίσθηση σε βοηθούν να κινηθείς αποτελεσματικά και να διεκπεραιώσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Κλείσε θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να προκαλούν εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από τον εργασιακό χώρο που σε εντυπωσιάζει με την κατανόηση που δείχνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιδικία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς οι διαφωνίες σε σχέση με κοινές δράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και παράλληλα να αποκρούσεις πιθανή επιθετικότητα των άλλων που θα σε ενοχλήσει σφόδρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα κινηθούν επιθετικά εναντίον σου και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις.

Η ένταση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δυναμιτίσει το όμορφο περιβάλλον που έχεις δημιουργήσει με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή από στην δουλειά, η ανταγωνιστική προσέγγιση των πραγμάτων όμως θα σε ενοχλήσει έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και συγκρούσεις. Προσοχή καθώς απωθημένα και ενοχές είναι εύκολο να σε κατακλύσουν και να απαιτείς στην κυκλοθυμική σου διάθεση απογοητευμένος από οικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές απαιτήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και εκνευρισμό. Προσοχή σε κόντρες καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να σε ελέγξουν.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να καθορίσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και να προσπαθήσεις να τις εκφράσεις όσο πιο ξεκάθαρα μπορείς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι έντονα και δύσκολα θα αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, απολαμβάνεις μετά το μεσημέρι την παρέα των κοντινών σου προσώπων που σου φτιάχνουν το κέφι και σε βοηθούν να εκφράσεις ότι νιώθεις. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να σταθείς με σιγουριά στα πόδια σου και να πραγματοποιήσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και λογαριασμούς μέχρι το μεσημέρι, καθώς είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει άγχος. Δώσε χρόνο σε εμπορικές υποθέσεις που σου προκαλούν το ενδιαφέρον και μπορούν να σου χαρίσουν πολλά, αρκεί να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου.

Οι ευχάριστες στιγμές που υπάρχουν βοηθούν να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να δεις την σχέση σου από την θετική της πλευρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για εσένα και θα απολαύσεις την επικοινωνία μαζί του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η κοινωνικότητά σου μέχρι το μεσημέρι θα σε βοηθήσει να λάμψεις και να ξεχωρίσεις όπου και αν βρεθείς. Αργότερα στρέφεις την προσοχή σου σε ότι σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση. Σκέψου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί σιγουριά και δεν αφήνει περιθώρια για να προκληθεί άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε υποθέσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που μπορεί να σε επηρεάζουν στην επαγγελματική σου πορεία. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, όμως η διαίσθησή σου θα σε ωθήσει να δώσεις λύσεις και να βρεις το κουράγιο να πιστέψεις στις δυνατότητές σου. Ξεπέρασε το άγχος που θολώνει την σκέψη και οδηγεί σε λάθος επιλογές.

Δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να εκφράσει αυτά που σκέφτεται και μπορεί να απασχολούν από το παρελθόν την σχέση σας προκαλώντας εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τραύματα και πληγές που ακόμα σε επηρεάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, βγαίνεις από την εσωστρέφεια και μπορείς να κάνεις κινήσεις και να βρεθείς σε παρέες που θα δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Η απαισιοδοξία θα μείνει στην άκρη καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθείς με μεγάλη ευκολία τι μπορείς να επιτύχεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να προωθήσεις σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς θα ανοίξουν μπροστά σου νέοι δρόμοι που θα σε ικανοποιήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα βοηθήσουν στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν και θα προχωρήσεις με δυναμισμό στην επίτευξη των στόχων σου.

Αξιοποίησε την ημέρα για να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει μοναδικά για την σχέση και θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο σε ότι σε επηρεάζει ψυχολογικά. Η λογική θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε βουλιάζουν και δεν αφήνουν περιθώρια να δεις με αισιοδοξία την προσωπική σου πορεία. Έχεις την δυνατότητα να ξεφύγεις από πληγές και τραύματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε ότι εκκρεμότητες επηρεάζουν την επαγγελματική σου πορεία και δώσε σε όλους να καταλάβουν τον σχεδιασμό που έχεις για την καριέρα σου. Θα βρεις αρκετά πρόσωπα που θα εμπιστευτούν τις προτάσεις σου, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου για το ποιους πρέπει να εμπιστευτείς.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και προβληματίζουν την σχέση σου χωρίς να χαθείς στον συναισθηματισμό και τις αυταπάτες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξει να μπει και πάλι στη ζωή σου, η ρεαλιστική σου αντιμετώπιση δεν αφήνει περιθώρια για πληγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος μπορείς να περάσεις μοναδικά γι’ αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις τον χρόνο για να διασκεδάσεις και να εντρυφήσεις σε νέα αντικείμενα που θα σε γεμίσουν πνευματικά και ψυχολογικά. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και με αντικείμενα που σε εξιτάρουν. Η αισιοδοξία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις καθώς εμπνέεις με τις πρωτότυπες ιδέες και δίνεις όραμα στην ομάδα που βρίσκεσαι.

Το κέφι απογειώνει την προσωπική σου ζωή και έχεις την ευκαιρία να κάνεις μοναδικές συζητήσεις με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που μπορεί να προκαλέσει έντονη αισιοδοξία και πάθος άμα τη εμφανίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επιλέγεις να απομονωθείς χωρίς να εκφράζεις συναισθήματα και σκέψεις στο περιβάλλον σου. Οι αμφιβολίες και η καχυποψία εντείνονται, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις προθέσεις των άλλων και να αντιδράς πραγματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους έρχονται στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους. Το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει με μοναδικό τρόπο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να το αφουγκραστείς και να το εμπιστευτείς.

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις ευνοεί τη σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αφήνοντας πίσω παλιότερα ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και πάλι για να τονίσει τα συναισθήματά του για εσένα και να σε διεκδικήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ανεβαίνει κατακόρυφα η ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις τις παρέες και την διασκέδαση με παλιούς φίλους και γνωστούς. Οι πνευματικές σου αναζητήσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς λειτουργούν ανακουφιστικά για την ψυχολογία σου και σου δίνουν ώθηση να αναζητήσεις νέα δεδομένα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι για εσένα. Μπορείς να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους δρόμους μπροστά σου.

Οι παρέες και η καλή διάθεση θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να απολαύσεις τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η αναστάτωση που νιώθεις από το μεσημέρι και μετά μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου και να προσπαθήσεις να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις που θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές σου επιλογές μπορεί να σε προβληματίζουν, έχεις όμως την δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς και να αποφύγεις τις παγίδες. Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε σημαντικά εργασιακά θέματα που πιθανά σε αγχώνουν. Αυτό θα σε απεγκλωβίσει από πιθανές εμμονές και επικριτική διάθεση που μόνο ένταση θα δημιουργήσουν στους γύρω σου.

Οι αμφιβολίες που νιώθεις μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σου, εκτός αν πάρεις την απόφαση και εκφράσεις ότι σε φοβίζει στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία από την δουλεία μπορεί να προκύψει που θα αναζωπυρώσει συναισθήματα που έχεις θαμμένα μέσα σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όμως δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προσπαθώντας να επιβάλεις απόψεις και επιθυμίες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και θα σου στοιχίσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η προσπάθεια να πάρεις πρωτοβουλίες και να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα και καυγάδες καθώς η επιθετική σου στάση δεν θα αρέσει σε κανέναν. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στους επαγγελματικούς στόχους που έχεις και όχι στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι.

Υπάρχει έντονη εσωτερική σύγκρουση για την προσωπική σου ζωή καθώς δεν είναι εύκολο να κατασταλάξεις τι ακριβώς θέλεις από το ταίρι σου και τι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, όμως καλά θα κάνεις να μην γίνεσαι επιθετικός και εριστικός γιατί αυτό θα ενοχλήσει έντονα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​