Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου 2022

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο είναι μία δύσκολη όψη, ο τρόπος σκέψης θα είναι απογοητευτικός, την εμφάνισή τους θα κάνουν δισταγμοί. Ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια σε θέματα οικονομικής φύσης, απαραίτητη θα είναι η υπομονή. Στα ζευγάρια θα υπάρξει ένταση, οι ανασφάλειες θα οδηγήσουν σε λάθη. Προσοχή στη συναισθηματική προσκόλληση, στην άρνηση και στην εξάρτηση.

ytyrytryrt ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ένταση αυξάνεται μέσα στην ημέρα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση και κατήφεια που θα σε απομακρύνει από φιλικά πρόσωπα και πιθανά να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις και την διάθεσή σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την θετικότητα και την πίστη στο ένστικτό σου που μπορεί να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις σε ότι προκύψει και σε προβληματίσει.

Επιδιώκεις να κατευθύνεις και να ελέγχεις το ταίρι σου και αυτό θα είναι αρκετό για να πάρει αποστάσεις. Προσπάθησε να μην χάσεις την αυτοκυριαρχία σου. Ο αδέσμευτος δεν έχεις διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς οι αμφιβολίες για τους γύρω σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο και επιδιώκεις να υπάρξει αρμονία και ισορροπία. Εξωγενείς παράγοντες όμως μπορεί να προκαλέσουν κατήφεια και απαισιοδοξία επηρεάζοντας αρνητικά τόσο την ψυχολογία σου, όσο και τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου είναι έντονες καθώς η πίεση και οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι πολλές. Προσοχή καθώς η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση από πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή.

Ο εκνευρισμός στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις που θα στοιχίσουν στη σχέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που έρχεται αιφνιδιαστικά για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η καθημερινότητα δείχνει τις διαθέσεις της καθώς αυξάνονται οι ρυθμοί λόγω υποχρεώσεων και απαιτήσεων που μπορεί να σε απασχολούν. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να επηρεάσει την διάθεσή σου και να χάσεις την αισιοδοξία σου. Προσοχή καθώς εκκρεμούσες καταστάσεις επανεμφανίζονται και προκαλούν συναισθηματική φόρτιση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τα ζητήματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα και το στρες γιατί θα σε οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με συναδέλφους. Δείξε πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον, αυτό θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.

Οι αυξημένες απαιτήσεις επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ανέμελες στιγμές με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν θα επιδιώξεις να βρεθείς με νέο πρόσωπο καθώς η έντονη καθημερινότητα σε κουράζει και σε αγχώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μερα σου δίνει ώθηση να επικεντρωθείς σε δημιουργικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καλλιεργήσεις ταλέντα που μπορεί να έχεις και θέλεις να εξελίξεις. Η διαίσθηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου αρκεί να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις άκρως δημιουργικές συμφωνίες που θα σε φέρουν πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν μέσα σε θολό τοπίο και καλείσαι να τα διαχειριστείς εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου που μπορεί να σε κατευθύνει εξαιρετικά.

Κλείνουν υποθέσεις που έχουν επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός και να μην φέρεις σε δύσκολη θέση με την απολυτότητα σου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία, φρόντισε να περιορίσεις τις επαναστατικές σου εξάρσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κοινωνικές συναναστροφές καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται η κυκλοθυμία να οδηγήσει σε μελαγχολία και απαισιοδοξία που θα χαλάσει το θερμό περιβάλλον που υπάρχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια και κόντρες που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου επηρεάζουν την συμπεριφορά σου και σε οδηγούν στο να απομακρυνθείς. Προσοχή καθώς ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν την επαγγελματική σου πορεία, κάτι που σε γεμίζει απογοήτευση.

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου είναι απόλυτο και σκληρό μαζί σου και αυτό επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και την συμπεριφορά σου. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις περιθώρια σε πιθανή νέα γνωριμία καθώς η κακή διάθεση σε ωθεί να απομονωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την διάθεση για επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στην καθημερινότητα που θα επηρεάσουν την συμπεριφορά σου και πιθανά να οδηγήσουν σε εκρήξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες θα σε προβληματίσουν και μπορεί να προκαλέσουν σκληρές αντιπαραθέσεις. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις λόγω έντασης και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που συνεργάζεσαι μαζί τους.

Οι εμμονές και ο απόλυτος λόγος δεν θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξουν αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την προσωπική σου πορεία και κοσμοθεωρία με την παρουσία τους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Αυτό μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου, κάτι που θα γίνει αισθητό στο περιβάλλον σου και θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα εγείροντας εγωκεντρικές τάσεις που θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπλοκαρίσματα σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να σε απογοητεύσουν και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σε πιθανές ξαφνικές αλλαγές που ανατρέπουν οικονομικές συμφωνίες και σχέδια που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

Οι προσωπικοί σου φόβοι μπορεί να προκαλέσουν ένταση σε προσωπικό επίπεδο και να γίνεις απότομος και επιθετικός με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν έχει διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς δεν νιώθεις ότι έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μερα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όμως μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις με καθαρό μυαλό καθώς είναι πιθανό να σε πλησιάσουν πρόσωπα που επιδιώκουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις για τις υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Δείξε προσοχή και κινήσου με ρεαλιστικά βήματα που σου δίνουν ασφάλεια.

Η διάθεση για αρμονία και ισορροπία στη σχέση μπορεί να βοηθήσει να αποφύγεις καβγάδες που θα ανατρέψουν την όμορφη ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να σε εντυπωσιάσει νέα γνωριμία που δημιουργεί προϋποθέσεις για σταθερότητα και ασφάλεια, όμως η νευρικότητα από την πλευρά σου δεν θα βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των αναγκών σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συμπεριφορά σου. Χάνεις το μέτρο με τη νευρικότητα που δείχνεις και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα επηρεάσουν σημαντικά οι σχέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο εξελίσσονται ιδανικά για εσένα καθώς δείχνεις πραγματικά ότι η γρήγορη αντίληψη και το μεθοδικό σκεπτικό σου μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Εντυπωσιάζεις τους ανωτέρους σου αλλά και πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος και αυτό μπορεί να έχει θετική εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο.

Προσοχή σε λάθος κινήσεις που μπορεί να έχουν κόστος για τη σχέση σου καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι πραγματικά σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, δώσε τον κατάλληλο χρόνο για να δεις αν πραγματικά είναι αυτό που σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μερα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα σε απασχολήσουν. Να θυμάσαι ότι ο εγωκεντρισμός και το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία στο εργασιακό περιβάλλον που κινείσαι και ισορροπία με τους συναδέλφους σου. Στην προσπάθειά σου αυτή δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα δώσουν λανθασμένη εντύπωση και θα αποκτήσουν την εμπιστοσύνη σου. Προσοχή γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου καθώς χάνεις την πραγματική ουσία της αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία στη ζωή σου, οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός καθώς επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες και αυτό θα ενοχλήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανάλογες υποχρεώσεις. Πρόσεχε την απότομη και απόλυτη συμπεριφορά σου καθώς με μεγάλη ευκολία θα οδηγηθείς σε προστριβές και ψυχρότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος είναι έντονες καθώς δεν θα διστάσουν να σε πιέσουν και τελικά να σε απογοητεύσουν με την συμπεριφορά τους. Προσοχή καθώς μπορείς να οριοθετηθείς με ευθύ τρόπο και να αποφύγεις αντιδραστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις λειτουργούν αρνητικά στη σχέση σου και αυτό προκαλεί επιθετικές συμπεριφορές από την πλευρά σου. Προσοχή καθώς θα προκύψουν σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με κεραυνοβόλα γνωριμία που έρχεται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και σε επηρεάζει έντονα με την παρουσία της.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η καθημερινότητά σου δημιουργεί άγχος και επικριτική διάθεση. Αυτό δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα παρά σε οδηγεί στο να γίνεις εριστικός μαζί τους προσπαθώντας να εκτονώσεις τον εκνευρισμό που νιώθεις. Οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται αν δεν βάλεις νερό στο κρασί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές ανατροπές και δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα από την πλευρά σου που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις σου σε εργασιακό επίπεδο.

Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες της σχέσης σου που μπορεί να λυθούν. Αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και μπορεί να εκτονωθείς απότομα στο ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο καθώς η ένταση και η κούραση κυριαρχούν και επηρεάζουν τη διάθεσή σου.