Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 23 Μαρτίου 2023

Ο Πλούτωνας κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, σε ένα αρχικό στάδιο θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 12 Ιουνίου, στο διάστημα αυτό θα υπάρξουν μεταρρυθμιστικές αποφάσεις και ενέργειες. Σε τεχνολογικό επίπεδο δεν αποκλείεται να γίνουν ανακαλύψεις που θα αλλάξουν το κατεστημένο κοινωνικό και επιστημονικό. Έντονη θα είναι η διάθεση για επαναστατικές ενέργειες, οι πράξεις θα είναι αντικομφορμιστικές, ενδεχομένως να αλλάξει η δομή των καθιερωμένων συστημάτων

reeer ZΩΔΙΑ, ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2023, ΠΕΜΠΤΗ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί ευχάριστη διάθεση με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Όμως δεν αποκλείεται να είσαι υποκειμενικός σε αυτά που σε ικανοποιούν και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις. Φρόντισε να ακούσεις και τη θέλουν οι άλλοι για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σε εμπορικό επίπεδο, μόνο μην επικεντρώνεσαι σε αυτά που θέλεις εσύ να κερδίσεις καθώς αυτή σου η συμπεριφορά θα δημιουργήσει προβλήματα. Ξαφνικές ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα σε αναστατώνουν βρίσκεις όμως την διάρκεια της ημέρας την αποφασιστικότητα να δώσεις λύσεις.

Οι ανασφάλειες είναι πολλές και μπορεί να σε προβληματίζουν όμως δεν πρέπει να επηρεάζουν τη σχέση σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ότι σε απασχολεί από το παρελθόν και να το αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το κοντινό παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μην επιστρέψεις σε πιθανές ανασφάλειες να κυριαρχήσουν καθώς θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη νευρικότητα. Οι σχέσεις με τους γύρω σου και κυρίως με φιλικά πρόσωπα μπορεί να διαταραχθούν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αφήσεις στην άκρη την αδιαλλαξία που θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά αν δείξεις αποφασιστικότητα και βούληση για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις καθώς θα ανοίξουν μπροστά σου νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Μην επιτρέψεις στην ένταση της ημέρας να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αισιοδοξία και το πάθος που αποπνέει λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου και να σε κερδίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ένταση με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα καθώς θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στον εαυτό σου και σε σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διαίσθηση και η αισιοδοξία που σε διακρίνει μπορεί να λειτουργήσει σαν αντίβαρο στον έντονο εκνευρισμό που υπάρχει με τους ανωτέρους σου. Φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου διεκπεραιώνοντας ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει ώστε να μείνεις μακριά από κόντρες που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

Έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα καθημερινής φύσεως που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική σου ζωή καθώς ήρθαν για να μείνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει τον συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν ζητήματα του παρελθόντος ή αναμνήσεις. Πρόσωπα επιστρέφουν για να σου χαρίσουν όμορφες στιγμές και να περάσεις μία βραδιά συζητώντας και αναπολώντας τα παλιά που θα σε ικανοποιήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει είναι εμφανέστατα και στον επαγγελματικό στίβο για αυτό και δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες όταν χρειάζεται. Δείξε προσοχή σε ξαφνικά γεγονότα που ανατρέπουν τους στόχους σου και μπορεί να σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό.

Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, προσοχή σε ξαφνικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν ένταση και μπορεί να σε οδηγήσουν να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να μην επενδύσεις συναισθηματικά γιατί μπορεί να φύγει το ίδιο ξαφνικά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με φιλικά πρόσωπα. Φίλοι που έχεις να δεις καιρό έρχονται σε επαφή μαζί σου και δεν αποκλείεται να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας και θέτοντας καινούργιους στόχους που σε ικανοποιούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι στόχοι σου είναι αδιαπραγμάτευτοι καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις όσο καλύτερα γίνεται ως προς τα όνειρά σου. Είναι απαραίτητο βέβαια να διαχειριστείς με ψυχραιμία ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στο επαγγελματικό πεδίο και να σε απομακρύνουν από πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει και μαζί με το πάθος να απογειώσει τη σχέση σου. Φρόντισε μόνο να ξεπεράσεις ανασφάλειες και αμφιβολίες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον και να τονίσουν την ανάγκη τους να είναι και πάλι στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να προβληθείς και να έρθεις πιο κοντά στην κοινωνική καταξίωση που αποζητάς. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και δημιουργούν τις συνθήκες για να σε βοηθήσουν, φρόντισε να περιορίσεις την απολυτότητα και τον εγωισμό που θα ενοχλήσουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανόν να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες σε επαγγελματικό επίπεδο, φρόντισε να μην εγκλωβιστείς στα θέλω και τον υποκειμενισμό δυσαρεστώντας τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Προσοχή σε ανατροπές σε ότι αφορά συνεργασίες εμπορικής φύσεως που μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη.

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω πιθανές κόντρες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και να σε προβληματίσει με τις υποσχέσεις και τις προτάσεις που έχει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που έρχονται μετά από καιρό για να σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε καλύπτει πραγματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να λύσεις όμως είναι ανατροπές είναι πιθανές και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποια ζητήματα έρθουν στο προσκήνιο και σε προβληματίσουν.

Η απολυτότητα δεν θα βοηθήσει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά σε πιθανές ανατροπές που θα δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου. Σκέψου ψύχραιμα και συνετά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα εμφανίζονται αιφνιδιαστικά μπροστά σου αναστατώνοντας σε και δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα που σε αιφνιδιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που θα βρεθείς. Είναι σημαντικό να σκεφτείς ρεαλιστικά και να αφήσεις τους φόβους σου μακριά από σημαντικές σχέσεις για εσένα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις θα σε προβληματίσουν σήμερα καθώς φαίνεται να έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις πιθανά αιτήματα που έχεις. Οι κινήσεις που θα κάνεις μπορούν να αποδώσουν αρκεί να απεγκλωβιστείς σε από την καχυποψία και τον εγωκεντρισμό.

Ξαφνικά ζητήματα με το ταίρι σου ανατρέπουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί και μπορεί να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται αιφνιδιαστικά και σε αναστατώνουν, φρόντισε να αξιοποιήσεις τις στιγμές για να περάσεις μοναδικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα εντείνει την ανάγκη σου για έντονη κοινωνική ζωή και επικοινωνία για αυτό το πιθανότερο είναι να μιλήσεις σε παρέες με πρόσωπα από το παρελθόν που σε γεμίζουν χαρά και μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στη δουλειά καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν και συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν τις συνάδελφοι και σχέσεις. Βρες τον δυναμισμό που έχεις μέσα σου για να ανταποκριθείς στις όποιες απαιτήσεις.

Η συντροφικότητα είναι έντονη μέσα στη σχέση και η μέρα είναι ιδανική για να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που έρχονται ξαφνικά για να σε αναστατώσουν και να αλλάξουν την καθημερινότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την καθημερινότητά σου και όλα αυτά που σε κουράζουν. Γεγονός είναι όμως ότι δεν είσαι αντικειμενικός και μπορεί να έχεις επιπλέον απαιτήσεις από τους γύρω σου, κάτι που θα ενοχλήσει έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις ότι δεν σου αρέσει στο εργασιακό περιβάλλον, όμως δεν πρέπει να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που ικανοποιούν εσένα γιατί θα προκαλέσεις ένταση και προστριβές με τους συναδέλφους σου. Δείξε διαλλακτικότητα για να μπορέσεις να κερδίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που σας γεμίζουν χαρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να γνωρίζεις αιφνιδιάστηκα μέσα από τον φιλικό περίγυρο νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να διασκεδάσεις, να χαρείς, να δημιουργήσεις, να νιώσεις σαν παιδί. Αυτή σου η διάθεση μπορεί να σε φέρει κοντά σε παρέες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά!

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικά σχέδια που να σε θορυβήσουν και να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βρεις την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να πάρεις πρωτοβουλίες και να βρεις τις απαραίτητες λύσεις.

Ο αισθησιασμός και το πάθος μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσουν υπέροχες στιγμές για δύο που θα απολαύσετε με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν, προσοχή γιατί η ανάγκη να επιβληθείς θα οδηγήσει σε απότομες και εγωιστικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, άφησε στην άκρη την επιθετική και συγκρουσιακή σου διάθεση καθώς αυτή θα επηρεάσει σημαντικά την οικογενειακή σου ζωή και θα οδηγήσει σε σφοδρές κόντρες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην είσαι παρορμητικός στη συμπεριφορά σου γιατί θα πληγώσεις πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι σπασμωδικές πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σε εκθέσουν, καθώς κυριεύεσαι από νεύρα και κυκλοθυμία αφήνοντας τη λογική στην άκρη. Σκέψου καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση καθώς είναι σημαντικό να μην εκτεθείς και να λειτουργήσει θετικά στους οποίους στόχους έχεις.

Νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να αφιερώσεις χρόνο μαζί του που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να ξεφύγεις από τη νευρικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί πολύ ευνοϊκά στη ζωή σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​