Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου 2021

aiisekek ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ένταση που νιώθεις τις πρωινές ώρες μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς η ανασφάλεια σε κυριεύει. Δείξε ψυχραιμία και δεν θα χάσεις καθώς αργότερα η διάθεσή σου ισορροπεί και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές δείχνοντας κατανόηση στα πρόσωπα που έχεις γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συγκρούσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν τις πρωινές ώρες καθώς είναι πιθανό να νιώσεις ότι τα οικονομικά σου δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενες. Μπορείς να βρεις με ψύχραιμους τρόπους λύσεις που θα σε βοηθήσουν και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς μετά το μεσημέρι κυριαρχεί και δίνει λύσεις.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανακουφίζει την ψυχή σου και σε οδηγεί στο να κάνεις πολύ φιλόδοξα όνειρα για εσάς τους δύο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεσαι μέσα στην ημέρα στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να νιώσεις ότι είσαι ασφαλής. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να γίνουν πληγές που θα σε οδηγήσουν στο να γίνεις απόλυτος και συγκρουσιακός μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να πραγματοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις καθώς ξέρεις τι θέλεις και τι αξίζεις. Μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό και να συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που έχουν τη διάθεση να ακούσουν και να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις σου.

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε ότι σε απασχολεί από το παρελθόν επηρεάσει τη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος θέλεις να νιώσεις ότι μπορείς να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που σου δείχνει ενδιαφέρον καθώς σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας που είναι σημαντικό για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ο έντονος συναισθηματισμός και η διάθεση για απομόνωση μπορεί να κυριαρχεί και να σου δημιουργεί κυκλοθυμία και μελαγχολία. Φρόντισε να ξεφύγεις από ότι σε πονάει και να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν με αισιοδοξία. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ευαισθησίες είναι πολλές και μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να δεις με ρεαλισμό όπως πρέπει να κινηθείς. Το ένστικτό σου είναι έντονο και μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά για να κάνεις επιλογές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου.

Μην επιτρέψεις σε τραύματα του παρελθόντος να επηρεάσουν την παρούσα σχέση σου δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα. Δείξε αφοσίωση, κατανόηση και αγάπη και είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα ανταποκριθεί με φέρνει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που θα φέρει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι φιλικές σου σχέσεις μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα εγείρουν ζητήματα εμπιστοσύνης. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο εκνευρισμός που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την πορεία των στόχων σου ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς φαίνεται να μπαίνεις σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Αν δείξεις την επιμονή και υπομονή είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κερδίσεις έδαφος αργότερα αντιλαμβανόμενος διαισθητικά πως πρέπει να προχωρήσεις.

Επικεντρώσου σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα μεταξύ σας καθώς θα δουλέψετε ιδανικά για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αιφνιδιάσει με τα τρυφερά του συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ένταση μπορεί να υπάρξει με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς δείχνεις έντονο εκνευρισμό και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για ψύχραιμη σκέψη. Κέρδισε χρόνο μακριά από τις συγκρούσεις και αξιοποίησε την έντονη διαίσθηση σου για να αντιληφθείς τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν εντός της ημέρας με τους συνεργάτες μου μπορεί να σου χαλάσουν το κέφι. Αξιοποίησε το δυναμικό που νοιώθεις σε δράση και πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο και άφησε τις σοβαρές συζητήσεις για μετά το μεσημέρι όπου μπορεί να δείξεις κατανόηση και να λάβεις ικανοποιητικές απαντήσεις.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου καθώς πιθανότατα το ταίρι σου δεν εκτείνεται για την ένταση που νιώθεις. Ο αδέσμευτος θα πρέπει να δείξεις προσοχή στο πως συμπεριφέρεσαι σε νέο πρόσωπο που επικοινωνείς μαζί του καθώς ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να στραφείς σε επιμορφωτικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να παρακολουθήσεις σεμινάρια που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η ανάγκη να καλλιεργήσεις το πνεύμα είναι αυτή που σε καθοδηγεί στις επόμενες κινήσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις σε εργασιακό επίπεδο. Φρόντισε ιδιαίτερα το πρωί να μην μπεις σε συγκρουσιακή διαδικασία με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου χαλάσουν το κέφι και τη θετική διάθεση.

Αισιοδοξία και ρομαντισμό πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που φαίνεται ιδανικό για εσένα και γεννά μοναδικά συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επιδιώκεις να απομακρυνθείς από τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν καθώς οι φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους και δεν είναι εύκολο να τους διαχειριστείς. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και συγκρούσεις που θα έχουν ανυπολόγιστες επιπτώσεις για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν είναι πιθανό να μην εξελιχθούν όπως τα περίμενες τις πρωινές ώρες. Θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις βάζοντας εμπόδια σε καταστάσεις που θέλεις να λύσεις. Άκουσε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

Η έντονη επιθυμία ελέγχου προς το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για ηρεμία και όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Μην επιτρέπεις στις ανασφάλειες σου να προκαλούν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν θα σου είναι εύκολο να αφεθείς σε μία γνωριμία καθώς η υποψία και το έλλειμμα εμπιστοσύνης είναι στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, κυριαρχεί η ανάγκη να κρατήσεις ισορροπίες με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αποφύγεις τις περιττές εντάσεις. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις μετά το μεσημέρι την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί για να δείξεις συναισθήματα και να λύσεις παρεξηγήσεις με πρόσωπα της οικογένειας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν θετικά αν καταφέρεις να περιορίσει την κυκλοθυμία και την διάθεση να επιβληθείς με πλάγια μέσα. Αυτό θα δημιουργήσει εκρηκτική διάθεση από τους άλλους και θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν κόστος. Περιόρισε τον εκνευρισμό που δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τα επόμενα βήματά σου.

Η κυκλοθυμική διάθεση που μπορεί να υπάρχει θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου και δεν θα επιτρέψει στα συναισθήματα και στις ανάγκες να ξεδιπλωθούν. Όλα εξαρτώνται από τη δική σου διάθεση. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου, προσοχή σε πιθανές αυταπάτες που αργότερα μπορεί να σου κοστίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η καθημερινότητα μπορεί να σου δημιουργεί άγχος καθώς έχεις έντονα την επιθυμία για δράση και διασκέδαση, κάτι που δεν είναι εύκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου διαφορετικά θα σε οδηγήσουν σε εντάσεις που είναι ανωφελές και θα επηρεάσουν τις καθημερινές συναναστροφές σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νευρικότητα που μπορεί να επικρατήσει τις πρωινές ώρες θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα συγκρουσιακός και εμμονικός με καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με περίσσια ψυχραιμία τα όποια ζητήματα προκύψουν καθώς μόνο αυτό θα σε βοηθήσει.

Είναι απαραίτητο να περιορίσεις την κριτική και το άγχος που μεταδίδεις στο ταίρι σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και δυσάρεστο κλίμα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς στο φλερτ καθώς είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα και στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικά συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε ταλέντα που θέλεις να αναδείξεις αρκεί να αφήσεις το έλλειμμα αυτοπεποίθησης στην άκρη που σου δημιουργεί εκνευρισμό και δεν επιτρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπαθείς να κυριαρχήσει σε επαγγελματικό επίπεδο όμως η αδιαλλαξία και το πείσμα είναι κακοί σύμβουλοι. Φρόντισε να δείξεις ανοιχτό πνεύμα και να μην αφήσεις τους φόβους να επηρεάσουν επαγγελματικά σχέδια και πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις.

Τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν στη σχέση σου και δίνουν το σύνθημα για έντονο ρομαντισμό και τρυφερότητα που θα απογειώσει εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτο μπορεί να υπάρχει επικοινωνία με νέο πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορείς να ζήσεις υπέροχες στιγμές μαζί του. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ανάγκη να στραφείς στην οικογένεια είναι διάχυτη όμως δεν αποκλείεται τις πρωινές ώρες να δείξεις έντονο εκνευρισμό και να μπεις αντιπαραθέσεις. Καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις καθώς μετά το μεσημέρι ισορροπίες ψυχολογικά και μπορείς να δεις την οποία κατάσταση από τη θετική της σκοπιά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δεν θα βοηθήσουν για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με τους συνεργάτες σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν δείχνεις να είσαι συνεργάσιμος, παρά θέλεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου.

Μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου και να περάσεις έντονες στιγμές πάθος και ρομαντισμού στον προσωπικό σου χώρο. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια και σου δίνει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια είναι κυρίαρχη και μπορεί να οδηγήσει στο να λυθούν ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλανίζουν. Το να μείνεις πεισματικά κολλημένος στις απόψεις σου δεν θα βοηθήσει στον διάλογο, παρά θα δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανόν να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς θεωρώντας ότι κάποιοι επιδιώκουν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Πρόσεξε όμως γιατί αυτό δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις και μπορεί να γίνεις άδικος.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και να κλείσεις κεφάλαια από το παρελθόν που ακόμα επηρεάζουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε ότι σε αναστατώνει και να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους που μπορείς να ξεπεράσεις και να απελευθερωθείς.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​