Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ερμής κάνει την εμφάνισή του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου του 2023, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στους επαγγελματικούς στόχους, στις εργασιακές υποχρεώσεις και στην διεκπεραίωση. Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, ωστόσο δεν θα απουσιάσει το άγχος και η έντονη εσωτερική ανησυχία. Στην περίπτωση που κάνουν την εμφάνισή τους απογοητευτικές σκέψεις ενδοιασμοί και αναστολές, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στον αρνητισμό, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η ανησυχία.

rtetrter 0 ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ο εκνευρισμός είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς δεν αποκλείεται η δυσθυμία να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα οικογενειακού περίγυρου. Το βράδυ η ψυχολογία σου βελτιώνεται και μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η περίεργη διάθεση σου εκδηλώνεται και στις συνεργασίες σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Τα νεύρα δεν θα βοηθήσουν στο να μπορέσεις να βρεις τις κατάλληλες διεξόδους επηρεάζοντας σημαντικά την επαγγελματική σου πορεία. Το ένστικτό σου μπορεί να δείξει πως πρέπει να κατευθυνθείς.

Δύσκολα θα καταφέρεις να συντονιστείς στη διάρκεια της ημέρας με το ταίρι σου κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις άνευ σημασίας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η ψυχολογία σου όμως δεν είναι η κατάλληλη για να δεις αν πραγματικά σου ταιριάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι έντονη, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λόγω της έντασης που σε διακατέχει. Το βράδυ μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου φτιάχνω τη διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανασφάλειές μπορεί να επηρεάσουν τις συμφωνίες σου καθώς έρχονται με ορμή στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπουν να έχεις αντικειμενική κρίση. Προτίμησε να εμπιστευτείς διαισθητικά πώς πρέπει να κινηθείς αφού η λογική δεν βοηθάνε να βρεις την κατάλληλη λύση με ψύχραιμο και ρεαλιστικό τρόπο.

Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι στο ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις υπερβολική ένταση επηρεάζοντας δυσάρεστα την επικοινωνία. Ο αδέσμευτος να έχεις στο μυαλό σου ότι η μέρα δεν είναι ιδανική για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνεις να μην ξέρεις τι πραγματικά θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, είναι επιτακτική ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αυτό όμως είναι πιθανό να οδηγήσει σε ένταση που καλό είναι να χαλιναγωγήσεις. Το έλλειμμα αυτοεκτίμησης κάνει την εμφάνιση του και επηρεάζει τη συμπεριφορά σου, δείξε προσοχή γιατί η νευρικότητα δεν θα γίνει αποδεκτή από τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολήσουν σήμερα καθώς φαίνεται να εκνευρίζεσαι έντονα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις λύσεις που σε ικανοποιούν, διαφορετικά η νευρικότητα θα κυριαρχήσει και δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ της έντονης ανάγκης για ανεξαρτησίας και της διάθεσης για απόλυτη σταθερότητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές συμπεριφορές που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης επηρεάζει πιθανή νέα γνωριμία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου, όμως αυτό μπορεί να γίνει με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να αφήσεις τα σημαντικά ζητήματα για άλλη μέρα καθώς δεν φαίνεται να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικά ζητήματα σου δημιουργούν ένταση και καλά θα κάνεις να δείξεις ψύχραιμη και λογική σκέψη καθώς δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σου να επηρεάσουν αρνητικά τις όποιες εξελίξεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πως θέλεις να κινηθείς αφού δεν αποκλείεται να μην έχεις κατασταλάξει στο πως θέλεις να διαχειριστείς επαγγελματικά ζητήματα.

Η νευρικότητα επηρεάζει την σχέση σου και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις κάπως δείχνεις να ξεσπάς προσωπικά απωθημένα στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος οφείλεις να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλεις από πιθανή νέα γνωριμία ή επικοινωνία που μπορεί να σε εξιτάρει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Όλα εξαρτώνται από την δική σου ψυχολογία και πώς θα καταφέρεις να την ισορροπήσεις για να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω παλαιότερες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα που πιθανά πρέπει να τακτοποιήσεις, καθώς δεν αποκλείεται να μην σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς ρεαλιστικά και αυτό να έχει κόστος. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που δεν πρέπει να επιτρέψεις να συμβούν.

Φαίνεται να μην μπορείς να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή και μην επιτρέποντας τόσο στον εαυτό σου όσο και στο ταίρι σου να χαρεί τις όμορφες στιγμές που μπορείτε να περάσετε μαζί. Ο αδέσμευτος έρχεσαι αντιμέτωπος με πληγές του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν και δεν σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς από αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα θέλοντας να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει όμως μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το βράδυ η διάθεση σου αλλάζει και δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να προχωρήσεις σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, όμως η καχυποψία δεν επιτρέπει να απεμπλακείς από τις ανασφάλειές σου. Η ένταση με πρόσωπα στην ομάδα που δουλεύεις δεν θα ωφελήσει τις κοινές επιδιώξεις, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να εντοπίσεις τι πραγματικά δεν σε ικανοποιεί.

Είναι σημαντικό να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες με την διάθεση να οριοθετηθείς απέναντι στο ταίρι σου καθώς δείχνεις να μην μπορείς να τα συμβιβαστείς μέσα σου επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα έρθεις σε επικοινωνία με νέα πρόσωπα αφού δεν είσαι βέβαιος για τις πραγματικές σου επιδιώξεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να προκύψουν καθώς δεν φαίνεται να μπορείς να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις. Ίσως η προσωπική σου συμπεριφορά να είναι αυτή που οδηγεί τα πράγματα στα άκρα και να προκαλεί εντάσεις που είναι στην πραγματικότητα αχρείαστες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι έντονες καθώς φαίνεται να μην μπορείς με ευκολία να διαχειριστείς την ένταση. Προσπάθησε να μην ξεσπάς τους γύρω σου γιατί τελικά αυτό είναι που θα κοστίσει στις συνεργασίες και στην επαγγελματική σου πορεία.

Φρόντισε να μην επηρεάσεις την προσωπική σου ζωή λόγω της νευρικότητας που σε διακατέχει καθώς μπορεί να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται αυτά που θέλεις από εκείνο. Ο αδέσμευτος δεν διανύεις την καλύτερη σήμερα και πιθανό είναι να μείνεις μακριά από νέες επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ψυχολογία σου είναι στα ύψη, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός μετά το μεσημέρι καθώς οι εμμονές και η νευρικότητα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και τα επηρεάζουν σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν και να μη σου επιτρέπουν να χαρείς τη μέρα σου όπως τα ήθελες. Επεδίωξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και καθημερινά ζητήματα ώστε να απελευθερωθείς από ψυχολογικά βαριά και άγχος που θα επηρεάσουν οι συνάδελφοι σχέσεις.

Μην επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια και προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία στη σχέση σου. Έτσι θα βοηθήσεις να ξεπεραστούν ήταν η νευρικότητα και αναστάτωση που θα επηρεάσει αρνητικά. Ο αδέσμευτος είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη συγκρουόμενες συμπεριφορές με πρόσωπα που επικοινωνείς γιατί μόνο εμπόδια θα βάλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσει σήμερα και να μην σου επιτρέψει να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις φαίνεται να μην εξελίσσονται με τον τρόπο που ανέβαινες και αυτό είναι κάτι που σου δημιουργεί εκνευρισμό. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσει τα νεύρα σου και να αφεθείς στη διαίσθησή σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει δίνω δείχνοντας σου τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα.

Τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τις ανασφάλειες σου καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να αφεθείς για να βιώσεις θετικά μία νέα κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου μπορεί να προκύψουν λόγω της περίεργης διάθεσης που σε διακατέχει. Δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου, όμως οφείλεις να εντοπίσεις το ότι δεν μπορείς να κατασταλάξεις στο τι θέλεις και αυτό επηρεάζει η ζωή σου εν γένει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να βιώσουν δύσκολες στιγμές σήμερα καθώς νιώθεις ότι δεν είσαι βέβαιος για το πώς θέλεις να χειριστείς την όποια κατάσταση σε απασχολεί. Αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα καθώς είναι πιθανό να αντιδράσεις έντονα δυσαρεστώντας τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή.

Είναι σημαντικό να δώσεις στο ταίρι σου αυτό που πραγματικά θα ισορροπήσει τη σχέση σας και να μην αφήσεις την εσωτερική σύγκρουση που βιώνεις να επηρεάσει αρνητικά. Ο αδέσμευτος δεν φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει δείχνοντας διάθεση να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα και πιθανές υποχρεώσεις που έχεις επωμιστεί φαίνεται να μην σου επιτρέπουν να διαχειριστείς με ηρεμία τα πράγματα. Φρόντισε να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να εκτονώσεις τον εκνευρισμό και το άγχος που σε διακατέχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δύσκολη θα είναι η επικοινωνία και η συνεννόηση στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα καθώς δεν φαίνεται να μπορείς να εκφράσεις με ψυχραιμία και λογική αυτά που σε προβληματίζουν. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε διαφωνίες και όχι στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Καλά θα κάνεις να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στα συγκρουόμενα συναισθήματα να κυριαρχήσουν δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς κολλάς στις λεπτομέρειες που σου προκαλούν νευρικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η χαρά και η παιδικότητα που σε διακατέχει είναι αυτό που σε βοηθά να πάρεις ανάσες. Δείξτε προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς φαίνεται να χάνεις την καλή σου διάθεση και να οδηγείσαι σε αντιπαραθέσεις χωρίς κανένα νόημα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα σου είναι εύκολο να τακτοποιήσεις σήμερα οικονομικά ζητήματα καθώς είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς πως πρέπει να τα χειριστείς. Προσοχή σε έξοδα που θα οδηγήσουν τον προϋπολογισμό σου εκτός πλαισίων και θα είναι η αιτία για να έρθουν στην επιφάνεια φόβοι και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Φαίνεται να μην μπορείς να επικοινωνήσεις με αμεσότητα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, καθώς έρχονται στην επιφάνεια διαφωνίες που μπορεί να σε επηρεάσουν. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου καθώς εγείρονται σημαντικές ανασφάλειες.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​