Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική δικτύωση, στις γνωριμίες, στη διασκέδαση, στο φλερτ και στην εσωτερική τόνωση. Θα υπάρξουν ανανεωτικές και ευχάριστες συναναστροφές, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

gfifig ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την καχυποψία και την ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλώσεις για να μην υπάρξουν αδικίες και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Στην προσωπική σου ζωή το πάθος κυριαρχεί και τα έντονα συναισθήματα βάζουν φωτιά στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς οι ανώτεροι και οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν την προσφορά, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που σε διέπει. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές οικονομικές συζητήσεις.

Ερωτικά

Πιθανή ασυνεννοησία με το ταίρι σου να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε ότι εκφράζεις για να μην υπάρξουν ζητήματα. Ο αδέσμευτος, πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανά να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, μην είσαι αρνητικός και απομακρύνεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η νευρικότητα κυριαρχεί μέχρι το απόγευμα και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς οδηγεί σε συγκρούσεις και κόντρες. Από το απόγευμα η ψυχολογία σου αλλάζει, το ηθικό σου ανεβαίνει και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές και στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ιδέες σου μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία και να σου δώσουν το έναυσμα για νέους επαγγελματικούς στόχους πού μπορεί να σε εξιτάρουν. Οι συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να οδηγήσουν σε ένα κοινό παρανομαστή πού έχει να αποδώσει σημαντικά κέρδη σε όλα τα επίπεδα. 

Ερωτικά

Το βράδυ μπορεί να εξελιχθεί ιδανικά για εσένα και το ταίρι σου καθώς φαίνεται ότι η επικοινωνιακή διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να περάσετε καλά μαζί εκφράζοντας τα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου λόγω πιθανών ανασφαλειών μπορεί να κυριαρχήσει και αυτό είναι κάτι που τελικά θα χαρακτηρίσει την ημέρα και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες. Φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό λόγω των ανασφαλειών σου για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η πραγματικότητα είναι ότι η επικοινωνία σε ότι αφορά τα επαγγελματικά φαίνεται να χωλαίνει αφού η ασυνεννοησία είναι έντονη και μπορεί να επηρεάσει την πορεία των σχεδίων σου. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά κέρδη για εσένα. 

Ερωτικά

Το πάθος είναι κυρίαρχο και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου καθώς φαίνεται να σε κατακλύζουν και να ανεβάζουν κατακόρυφα την διάθεση να γίνεις ένα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έχεις νέες γνωριμίες που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον λόγω των πρωτόγνωρων συναισθημάτων που νιώθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό σε οδηγεί στο να κοινωνικοποιηθείς. Δεν θα διστάσεις να βγεις με παρέες που θα ικανοποιήσουν το εγώ σου και θα δείξουν την έντονη αποδοχή τους για εσένα. Φρόντισε να περιορίσεις προσωπικές ανασφάλειες που αποτελούν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανά ζητήματα στις συνεργασίες σου μπορεί τώρα να λυθούν καθώς φαίνεται να έχεις την απαιτούμενη διάθεση για συμβιβασμούς. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην είσαι υποχωρητικός σε τέτοιο σημείο που τελικά δεν θα ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες σου ή τις προσωπικές σου απαιτήσεις. 

Ερωτικά

Είναι λογικό να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να θέλεις να εκφράσει συναισθήματα και να λύσεις θέματα που σας απασχολούν. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με την συμπεριφορά και την λάμψη σου και σου δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο ποθείς.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καλή διάθεση διαρκεί στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε όποια θέματα σε απασχολούν. Από το απόγευμα το άγχος φαίνεται να παίρνουν την θέση της χαράς και αυτό να επηρεάζει έντονα τις σχέσεις με το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι και βρίσκεσαι. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ρουτίνα και οι πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να χρειάζονται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου καθώς φαίνεται ότι έχεις αναλάβει πολλά και καλείσαι να τα διεκπεραιώσεις. Σκέψου καλά πριν εκφραστείς γιατί μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επιθετικός και αυτό να ενοχλήσει συναδελφικά πρόσωπα που θα αντιδράσουν απότομα. 

Ερωτικά

Δεν θα διστάσεις να γίνεις επικριτικός με το ταίρι σου κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση και καλό είναι να το αποφύγει. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα επιδιώξεις να βρεθείς σε παρέες που σου δίνονται ευκαιρίες για νέες γνωριμίες καθώς το άγχος και η κατήφεια κυριαρχούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να σε διέπει η ανάγκη για ισορροπία. Η χαρά απογειώνεται και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην παρέα σου διασκεδάζοντας και εμπνέοντας με τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δημιουργικότητα που σε διακατέχει σήμερα θα παίξει άκρως ευεργετικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να έχεις την διάθεση που απαιτείται για να τις εξελίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φαίνεται βέβαια ότι και οι συνεργάτες σου έχουν διάθεση να σε στηρίξουν και υπάρχει ιδιαίτερα θετική επικοινωνία.

Ερωτικά

Η προσωπική σου ζωή απογειώνεται καθώς φαίνεται να έχεις τη διάθεση να πεις όλα αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στη θέση σου και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις έντονου πάθους. Ο αδέσμευτος έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς η αυτοπεποίθησή σου κυριαρχεί και εντυπωσιάζει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επικοινωνία τις πρωινές ώρες αντικαθίσταται μετά το απόγευμα με την ανάγκη να αποτραβηχτείς τον προσωπικό σου χώρο και να δώσεις την στήριξη που χρειάζονται τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις κυκλοθυμικές τάσεις θα προκαλέσουν εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εμπορικές συναλλαγές στις οποίες πιθανά εμπλέκεσαι μπορεί να μην εξελιχθούν με ομαλό τρόπο καθώς φαίνεται να μην ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και αυτό έχει αντίκτυπο στις όποιες συμφωνίες. Συζήτησε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να οδηγήσουν σε συμβόλαια και υπογραφές με σημαντικά κέρδη για εσένα.

Ερωτικά

Ο έντονος ρομαντισμός κατακλύζει τη σχέση σου και σου δίνει ώθηση να δείξεις μοναδικές ευαισθησίες στο ταίρι σου που θα δημιουργήσουν απίστευτη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα φύγεις από τον χώρο σου για να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να κλείσεις οικονομικά θέματα και λογαριασμούς που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το απόγευμα η ευχάριστη διάθεση και η ανάγκη για επικοινωνία σε οδηγεί στον αδερφής με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες που πιθανά θεωρείς ότι σε ικανοποιούν. Όμως η εσωτερική σύγκρουση που βιώνεις δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένταση και σε λανθασμένες αποφάσεις. Δείξε ενδιαφέρον για εμπορικά ζητήματα και θέματα επικοινωνίας που πιθανά να δώσουν άκρως θετικές εξελίξεις.

Ερωτικά

Η καλή σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις σχέσεις σου καθώς φαίνεται ότι έχεις την βούληση να τα συζητήσεις και να τα ξεπεράσεις. Ο αδέσμευτος μην χάσεις την ευκαιρία να παρευρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις που έχεις προσκληθεί γιατί θα εντυπωσιάσεις και θα κερδίσεις πολλά νέα πρόσωπα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι πρωτοβουλίες που παίρνεις στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και βοηθούν να ξεχωρίσεις στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Από το απόγευμα και μετά φροντίζεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με απλά πράγματα που σε γεμίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η νευρικότητα που σε διακατέχει δεν βοηθά να προχωρήσουν οι πιθανές συνεργασίες και αυτό τελικά μπορεί να κοστίσει στην εξέλιξη τους. Τα οικονομικά σου φαίνεται να σε απασχολούν έντονα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις πού πιθανά μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και να αυξήσουν το εισόδημά σου. 

Ερωτικά

Μην επιτρέψεις σε προσωπικές ανασφάλειες και φόβους να κυριαρχήσουν στη σχέση σου και δώσε την ευκαιρία σε σένα και στο ταίρι σου να περάσετε υπέροχες στιγμές που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις το φλερτ, το πάθος, το έντονο παιχνίδι που απογειώνει την αυτοπεποίθησή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αφήνεις πίσω τη μοναχικότητα και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου δείχνοντας ποια αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτό που είσαι. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την εγωκεντρική σου διάθεση γιατί είναι αυτή που θα ενοχλήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά νέες συνεργασίες και συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις καθώς φαίνεται ότι έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μην διστάσεις να εκφράσεις τις όποιες διαφωνίες σου γιατί η καλή διάθεση επικρατεί και θα γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα σου.

Ερωτικά

Μπορείς να εκφράσεις αυτά που ζητάς από το ταίρι σου καθώς υπάρχει η καλή επικοινωνία και η κατανόηση για να μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Ο αδέσμευτος κεντρίζεις το ενδιαφέρον πολλών με την θετική σου διάθεση και την ανάγκη να δείξεις ότι μπορείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η εσωστρέφεια μπορεί να κυριαρχήσει ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά και να σε βάλει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που δεν βοηθά να βγεις από τους δαίμονες σου. Η τέχνη είναι αυτή που θα μαλακώσει την ψυχολογία σου και μπορεί να ισορροπήσει την διάθεσή σου καθώς έχεις ανάγκη να ταξιδέψεις πνευματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Παλιότερες υποθέσεις οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να δώσεις οριστικές λύσεις που θα είναι άκρως θετικές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις ότι ζητήματα σε απασχολούν για να μην νιώθεις ότι έχεις εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.

Ερωτικά

Το να εκφράσεις στο ταίρι σου ότι νιώθεις ότι σε προβληματίζει θα είναι ιδανικό για σήμερα καθώς φαίνεται να μπορείς να βρεις λύσεις μαζί του που θα σε ανακουφίσουν σημαντικά. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα που θεωρείς ότι έχουν κοινή συνισταμένη και μπορούν να αντιληφθούν τους στόχους που έχεις θέσει. Οι φίλοι σου θα είναι εκεί για να περάσεις όμορφα και να καταλάβουν τις οποίες επιδιώξεις σου. Προσοχή στην αλαζονεία που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες μπορεί να στεφθούν με επιτυχία καθώς φαίνεται να έχει στην διάθεση να εκφράσεις με κάθε λεπτομέρεια πως θέλεις να κινηθείς για να έχεις την ανάλογη επιτυχία. Μέσα από το φιλικό περίγυρό δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στις συνεργασίες σου.

Ερωτικά

Η θετική έκφραση σε συζητήσεις με το ταίρι σου είναι αυτή που λειτουργεί άκρως ανανεωτικά στην ψυχολογία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να απασχολήσεις πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που θα δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​