Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, είτε αυτά έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές συνθήκες, είτε με καταστάσεις της προσωπικής ζωής. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες και στις θετικές αλλαγές.

fdfdsf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα σε βοηθά να αφήσεις πίσω από την εσωστρέφεια που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να εκφράζεσαι με επιθετική διάθεση και εριστικότητα δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ιδέες που έχεις είναι πολλές και θα πρωταγωνιστήσουν το επόμενο διάστημα στις συνεργασίες σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς έχεις τη διάθεση να δουλέψεις σκληρά για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για μιζέρια και αρνητικές σκέψεις, κάτι που λειτουργεί ανανεωτικά για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και σου δίνει την ώθηση να πραγματοποιήσεις μελλοντικούς στόχους που έχεις στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, περνάς στην εσωστρέφεια και οι μνήμες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ορμή προκαλώντας μελαγχολία. Μην βιαστείς στο επόμενο διάστημα να πάρεις αποφάσεις καθώς ο συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και ώριμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι η κατάλληλη ημέρα για να αξιοποιήσεις όσον αφορά τα οικονομικά σου καθώς έχεις τον δυναμισμό να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η αποφασιστικότητά σου θα παίξει ρόλο και σε επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις. Είναι αυτοί που θα σου χαρίσουν αναγνώριση και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου.

Το πάθος κυριαρχεί και σου δίνεται η ευκαιρία να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου δημιουργώντας το απόλυτο σκηνικό μακριά από ζήλια και καχυποψία. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπο που δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα και έχει τις προϋποθέσεις για να προσφέρει πολλά στην αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ανάγκη αποδοχής από τους γύρω σου είναι έντονη για αυτό και δεν θα διστάσεις να συμβιβαστείς με καταστάσεις που μπορεί να μη σε εκφράζουν πραγματικά. Η χαρά και η παιδικότητα που εκδηλώνεις έχει άμεσο αντίκτυπο στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσετε όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα καθώς δείχνεις να έχεις την απαιτούμενη κατανόηση που χρειάζεται στις ανάγκες των άλλων. Παράλληλα δεν χάνεις το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό βοηθά στο να δείξεις αποφασιστικότητα όταν απαιτείται λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Το πάθος και η αισιοδοξία δεν λείπουν από τη σχέση σου. Είναι τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα δώσουν άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις την ευκαιρία με νέο πρόσωπο που μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να σε απασχολεί, όμως βρίσκεις μέσα σε αυτήν διεξόδους για να είναι πιο ανάλαφρη. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή στη σωματική σου υγεία και επιδίωξε να αρχίσεις άσκηση και ένα είδος διατροφής που μπορεί να σε γεμίσει ενέργεια και εξαιρετική ψυχική διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μεθοδικότητα και η διάθεση για σκληρή δουλειά που δείχνεις στο εργασιακό περιβάλλον είναι τα στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Είναι αυτά που επίσης θα σου δώσουν την ευκαιρία να διαπραγματευτεί καλύτερους οικονομικούς όρους καθώς δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η αποτελεσματικότητά σου.

Έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου με ιδανικό τρόπο καθώς δεν χάνεται το πάθος και ο αισθησιασμός από τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος πιθανά να σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που κεντρίζει έντονα την προσοχή σου και δεν σε αφήνει αδιάφορο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το κέφι και η χαρά που σε διακατέχουν δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή. Είναι βέβαιο ότι η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν η κατήφεια και πιθανή αισιοδοξία λόγω των δυσκολιών της εποχής. Δείχνεις το δρόμο για την αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει κυριαρχεί και στις συνεργασίες σου και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές κινήσεις που μπορεί να αποδώσουν τα καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο ανταγωνισμός δεν χωρά στη σχέση σου καθώς δεν αφήνεις περιθώρια με την θετική και δημιουργική σου ψυχολογία.

Τα έντονα συναισθήματα και ο πόθος πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και εκτοξεύουν εσένα και το ταίρι σου στα ουράνια καθώς απολαμβάνετε κάθε στιγμή ο ένας τον άλλον. Ο αδέσμευτος μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από τη στάση ζωής που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η οικογένεια παίζει πρωταρχικό ρόλο σήμερα για εσένα καθώς οι στιγμές μαζί τους είναι πολύτιμες και μπορείς να τις απολαύσεις. Η όμορφη ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει στο να λυθούν θέματα που απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο και πιθανά σου προκαλούσαν άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό προσπάθησε να αφήσεις τις ευαισθησίες στην άκρη. Η σκληρή προσπάθεια και η αποτελεσματικότητά σου αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Ο χρόνος που απολαμβάνεις με το ταίρι σου σού δίνει δύναμη να ξεπεράσεις καθημερινές δυσκολίες και στρες που μπορεί να σε προβλημάτιζαν έντονα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναθαρρήσεις βρίσκοντας το κέφι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Η κοινωνικότητα είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου και παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής απολαμβάνει να συζητάς και να περνάς χαλαρές στιγμές με τα πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι βέβαιο ότι το εμπόριο και αντικείμενα που σχετίζονται με την επικοινωνία μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και να σε ωθήσουν σε νέες συνεργασίες άκρως αποδοτικές για εσένα. Η λάμψη της προσωπικότητάς σου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για να πείσεις τα πρόσωπα που θέλεις για τα επιχειρήματά σου.

Η εξαιρετική διάθεση σε συντροφεύει και στην προσωπική σου ζωή καθώς τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο και τον δυναμισμό για να προσεγγίσεις πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στροφή στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρεις που πατάς και πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας ένα όμορφο γεύμα με δικά σου πρόσωπα που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες μπορεί να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να δώσεις λύσεις που θα σε συμφέρουν. Το επιχειρηματικό του δαιμόνιο πρωταγωνιστεί για νέες κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις και μπορεί να αποδώσουν σημαντικά επαγγελματικά οφέλη.

Το πάθος πρωταγωνιστεί στη σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις απόλυτα ασφαλής με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς πραγματικά ποιο είναι το απόλυτο ταίρι για εσένα καθώς το πρόσωπο που θέλεις δίπλα σου πρέπει να διώχνει όλους σου τους φόβους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα σε βγάζει δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς μπορείς να διεκδικήσεις την προσοχή και να εκφράσεις με αμεσότητα τις απόψεις σου. Προσοχή στην συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός, κάτι που θα κοστίσει στις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα είναι καθοριστικές καθώς θέλεις να είναι σταθερές και διαχρονικές δίπλα σου. Είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις σκληρά και να δείξει στον απαιτούμενο δυναμισμό που χρειάζεται για να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος την επαγγελματική σου πορεία.

Διεκδικείς το να είσαι το επίκεντρο στη σχέση σου δίνοντας την χαρά στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που το εκτιμά ιδιαίτερα. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα και άφησε τον εγωισμό στην άκρη. Ο αδέσμευτος απολαμβάνεις να είσαι το κεντρικό πρόσωπο για νέες επαφές που δείχνουν να εντυπωσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και απασχολούν τη σκέψη. Αυτό είναι πιθανό να σε οδηγήσει στη μελαγχολία και στο να απομακρυνθείς από τους γύρω σου. Αξιοποίησε ευκαιρίες για συζήτηση με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος φαίνεται να λύνονται με ευκολία καθώς έχεις διάθεση να προσπαθήσεις για να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Ευαισθησία και λογική εναρμονίζονται και δίνουν εξαιρετική πορεία σε όλα αυτά που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Μπορείς με τρυφερή και ήρεμη διάθεση να λύσεις θέματα που μπορεί να σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν αφήνοντας τα μακριά από την σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα του παρελθόντος που επιστρέφει για να διεκδικήσει την προσοχή και την αγάπη σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το φιλικό σου περιβάλλον κυριαρχεί καθώς επιδιώκεις να έρθει σε επαφή μαζί τους και να ανταλλάξεις απόψεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για κοινή δράση που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς τι μπορείς να προσφέρεις σε μία ομαδική προσπάθεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συντονίζεσαι με ευκολία με πρόσωπα στη δουλειά για μία κοινή προσπάθεια που υπόσχεται πολλά και μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Η αποφασιστικότητα που δείχνεις δημιουργεί εμπιστοσύνη και αισιοδοξία στους γύρω σου και αυτό είναι πολύτιμο για το συλλογικό συμφέρον.

Το να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου είναι απαραίτητο για εσένα, παράλληλα όμως θέλεις τον προσωπικό σου χώρο και αυτό θα το κάνεις σαφές. Ο αδέσμευτος πιθανά να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο όμορφο σε προσωπικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, είναι πιθανό σήμερα να επικεντρωθείς στην εικόνα που έχεις διαμορφώσει ως προς το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι. Είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει η κατήφεια καθώς πιθανά να θέλεις να κάνεις αλλαγές που δεν είναι εύκολες. Κλείσε θέματα μέσα σου που μπορεί να σε προβληματίζουν και τότε θα καταλάβεις ποια πραγματικά είναι αυτό που ικανοποιεί μέσα σου την έννοια της κοινωνικής καταξίωσης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι φιλοδοξίες είναι πολλές και θέλεις να επιτύχεις σημαντικά κατορθώματα στην καριέρα σου. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε μάταιες σκέψεις που δεν βοηθούν να δεις την πραγματική διάσταση της ζωής. Παράλληλα, μην χάνεις την ευαισθησία που σε χαρακτηρίζει στον βωμό της πρόσκαιρης επιτυχίας.

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις μπορεί να σε ωθήσουν σε απότομες συμπεριφορές και ψυχρότητα προς το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις σε πρόσκαιρες καταστάσεις να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος πιθανότατα να επικεντρωθείς κυρίως στα επαγγελματικά σου βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την αγάπη.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​