Τρία ζευγάρια ζωδίων πιθανά θα ζήσουν τον έρωτα μέσα στο Σεπτέμβριο

gdgfdgfdg ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΑ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Και σύμφωνα με την αστρολογία, τον ερχόμενο μήνα υπάρχουν τρία ζευγάρια ζωδίων που πιθανά θα δουν να φουντώνει μεταξύ τους ένας μεγάλος έρωτας, ωστόσο κάποιες από αυτές τις νέες σχέσεις είναι καταδικασμένες να μη κρατήσουν για πολύ.

Λέοντες με Ιχθείς
Τον Σεπτέμβριο, τα… λιονταράκια μας αναμένεται να μπλεχτούν στα δίχτυα της γοητείας του Ιχθύ. Αμφότεροι θα ζήσουν έναν παράφορο έρωτα ο οποίος θα αναστατώσει τις ζωές τους. Θα δημιουργηθούν τρυφερές σχέσεις, οι οποίες αν χτιστούν σε γερές βάσεις πρόκειται να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρθένος Με Ζυγό
Ένα ζευγάρι-έκπληξη για το φετινό φθινόπωρο… Τα σκαμπανεβάσματα ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια θα είναι πολλά αφού από τη μία ο Ζυγός αναζητά την ένταση και από την άλλη ο Παρθένος την ηρεμία… Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση και αν υπάρχει πραγματικός έρωτας, τα παραπάνω θα αποτελούν απλά ένα μικρό πρόβλημα.

Υδροχόος και Τοξότης .
Δεν είναι καλά τα νέα για Υδροχόους και Τοξότες… Η γνωριμία θα γίνει, η σχέση ξεκινήσει, ωστόσο η φλόγα θα σβήσει σύντομα, ίσως και πριν το χειμώνα. Τα προβλήματα θα ξεκινήσουν από τον ναρκισσισμό του Τοξότη. Οι αλτρουιστές Υδροχόοι θα κάνουν την υπομονή που απαιτείται, ωστόσο η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.

Πηγή: iefimerida.gr