Δεv το κάvει καvείς: Γιατί πpέπει να βγάζετε φωτογραφία όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας πριν πάτε διακοπές

Η παρακάτω διαδικασία του να βγάζετε φωτογραφία από όλους τους χώρους του σπιτιού θα σας απαλλάξει από πολύ άγχος στις διακοπές.

dev to kavei kaveis giati ppepei na vgazete fotografia ola ta domatia toy spitioy sas prin pate diakopes διακοπεΣ, Ηλεκτρικές Συσκευές, Φωτογραφία

Η παρακάτω διαδικασία του να βγάζετε φωτογραφία από όλους τους χώρους του σπιτιού θα σας απαλλάξει από πολύ άγχος στις διακοπές.

Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν, αδιαμφισβήτητα, μία από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του χρόνου. Αλλά, είναι γεγονός ότι το να βγείτε από το σπίτι πριν από τις διακοπές μπορεί να είναι αρκετά αγχωτικό.

Από την προετοιμασία και το πακετάρισμα μέχρι το να βεβαιωθείτε ότι είστε εγκαίρως στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι ή στο σταθμό των τρένων και των λεωφορείων, υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να σκεφτείτε όταν φεύγετε για διακοπές.

Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να έχετε μια στιγμή άγχους στη μέση του ταξιδιού, ότι ξεχάσατε κάτι σημαντικό, όπως για παράδειγμα το να κλείσετε τα μάτι της κουζίνας ή το φούρνο.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε καθόλου, καθώς το Lifehacker έχει μια συμβουλή που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτήν την ξαφνική κρίση άγχους.

Γιατί πρέπει να βγάζετε φωτογραφία τις ηλεκτρικές συσκευές πριν φύγετε για διακοπές

Σύμφωνα με το Lifehacker, λοιπόν, ένας τρόπος για να σταματήσετε να ανησυχείτε ότι ξεχάσατε να σβήσετε κάτι στην κουζίνα, ή οπουδήποτε αλλού στο σπίτι, είναι να δημιουργήσετε μια μικρή «απόδειξη» τραβώντας μια φωτογραφία και προσθέτοντάς την σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών με τίτλο «έτοιμο για διακοπές» στο τηλέφωνό σας. Βγάλτε μια φωτογραφία του κλειστού γκαράζ σας, των αποσυνδεδεμένων συσκευών ομορφιάς, ακόμα και της κουζίνας σας, ώστε όταν αρχίσετε να ανησυχείτε, να μπορείτε απλά να κοιτάξετε το άλμπουμ φωτογραφιών σας, να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να επιστρέψετε στις διακοπές σας.

Η φωτογραφική προσέγγιση μπορεί, επίσης, να είναι καλύτερη για μερικούς ανθρώπους από το να κάνετε διπλό έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι όντως κλείσατε τις ηλεκτρικές συσκευές σας.

 

via: Enimerotiko