Εξαφανίστε μούχλα και υγρασία από το μπάνιο σε 6 απλά βήματα και κάντε το να λάμπει σαν καινούριο

dioxte ti moychla amp tin ygrasia apo to mpanio me exi kiniseis ΜΟΥΧΛΑ, μπανιο, υγρασία

Μούχλα και υγρασία στο μπάνιο: Το μπάνιο του σπιτιού συχνά – πυκνά μαζεύει μούχλα και υγρασία. Πολλές νοικοκυρές δυσκολεύονται να βρουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Ωστόσο, χρειάζεται τρόπο και όχι κόπο. Αναλυτικότερα, όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε:

Μούχλα και υγρασία στο μπάνιο: Ακολουθούν έξι βήματα για να τις απομακρύνετε

– Τοποθετήστε συσκευή εξαερισμού η οποία αποβάλλει τον υγρό αέρα έξω από το χώρο. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να ανοίξετε ένα παράθυρο. Προσοχή, όμως, γιατί εάν η φορά του αέρα είναι προς τα μέσα τότε θα έρθει επιπλέον υγρασία στο εσωτερικό του μπάνιου, εντείνοντας το πρόβλημα!

pos 5 monaches kratoyn aichmaloto to ilektriko systima tis choras 2 ΜΟΥΧΛΑ, μπανιο, υγρασία

– Μούχλα και υγρασία στο μπάνιο: Φροντίστε να υπάρχει καλοριφέρ ή θερμαινόμενο σώμα στο μπάνιο για να μειωθούν τα επίπεδα συμπύκνωσης της υγρασίας. Η καλύτερη λύση είναι το καλοριφέρ-κρεμάστρα για πετσέτες.– Σκουπίστε τις επιφάνειες αμέσως μετά το μπάνιο ή το ντους για να μειώσετε το ποσό της υγρασίας και να αποτρέψετε σε ένα βαθμό την ανάπτυξη μούχλας.
Ψεκάστε το μπάνιο και το ντους συχνά με ξύδι. Αυτό σκοτώνει τα σπόρια μούχλα και σταματά το σχηματισμό μούχλας. Κυκλοφορούν και ειδικά σπρέυ στο εμπόριο.

– Μούχλα και υγρασία στο μπάνιο: Εγκαταστήστε ένα αφυγραντήρα στο μπάνιο. Στον αφυγραντύρα θα συμπυκνωθεί η υγρασία από τον αέρα και θα αποθηκεύει σε μια δεξαμενή, την οποία θα πρέπει να αδειάζετε τακτικά– Αφαιρέστε τα χαλιά από το μπάνιο γιατί απορροφούν το νερό.

– Ένα βρεγμένο χαλί ή μοκέτα θα κρατήσει υψηλά επίπεδα υγρασίας σε ένα μπάνιο ή ντους.

 via