ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Χρυσοί οι Γιώργος Καζάκος και Παναγιώτα Ανδρέου στο Κύπελλο Λευκωσίας

Οι διακρίσεις των αθλητών της ΣΚΟΕπ. Αμμοχώστου στο Κύπελλο Λευκωσίας

Αντίγραφο του Main Image x2 29 1 exclusive

Διεξάχθηκε στις 07-08 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λευκωσίας «Λάκης Ψημολοφίτης», το Κύπελλο Λευκωσίας στο αγώνισμα του Σκητ.

Η ΣΚΟΕΠΑ κατάφερε για ακόμη μια φορά να ανέβει στα ψηλότερα σκαλοπάτια των βάθρων κατακτώντας διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Κάνουμε αρχή με τον πρωταθλητή Γιώργο Καζάκο, όπου με 117 επιτυχίες στους 125 δίσκους της κανονικής διάρκειας του αγώνα και 6 επιτυχίες στα shoot off, κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ακολούθως με 24 επιτυχίες στον δεύτερο ημιτελικό κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του αγώνα.

Τέλος με 38 επιτυχίες στον τελικό κατάφερε να προσπεράσει όλους τους συναθλητές του, να τερματίσει πρώτος και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.

Ακολουθούν η οικογένεια Ανδρέου:

Αρχή κάνουμε με τον αρχαιότερο, τον διεθνή σκοπευτή μας και προπονητή Αντώνη Ανδρέου όπου με 104 επιτυχίες στους 125 δίσκους τερμάτισε 5ος στην Β’ κατηγορία ανδρών.

Συνεχίζουμε με τον υιό, Σωτήρη Ανδρέου, όπου με 123 επιτυχίες στους 125 δίσκους της κανονικής διάρκειας του αγώνα, κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά των εφήβων της διοργάνωσης.

Ακολούθως με 28 επιτυχίες στον πρώτο ημιτελικό κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του αγώνα.

Τέλος με 23 επιτυχίες στον τελικό κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση και να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι 123 επιτυχίες στους 125 δίσκους που είχε πετύχει στην κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν το ψηλότερο αποτέλεσμα από όλες τις κατηγορίες του αγώνα.

Ακολουθεί η θυγατέρα, Παναγιώτα Ανδρέου, όπου με 111 επιτυχίες στους 125 δίσκους στην κανονική διάρκεια του αγώνα και 23 επιτυχίες στον τελικό κατάφερε να καταβάλει όλες τις αντιπάλους της, να ανέβει στο ψηλότερο σκαλοπάτι της κατηγορίας των γυναικών και να κερδίσει έτσι το χρυσό μετάλλιο.