Έτσι έχει η κατάσταση Χριστοφή στην Ομόνοια

kos 4627 1 Δημήτρης Χριστοφή, Ομόνοια

Ο κόσμος της Ομόνοιας περίμενε πολλά. Ειδικά από τον Δημήτρη Χριστοφή. Από έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στις καλές του μπορούσε να κάνει την μεγάλη διαφορά στην ομάδα… ωστόσο φέτος δεν κατάφερε απολύτως τίποτα. Όχι γιατί ξέχασε την μπάλα που ήξερε… αλλά οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να σηκώσει κεφάλι.

Όταν ξεπερνούσε το πρόβλημα που είχε ένα άλλο τον έβρισκε. Με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο χειρουργείο ευελπιστώντας πως θα ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα του.

Και από την άλλη να αποφορτιστεί από την πίεση που είχε προς τον κόσμο της Ομόνοιας να καθαρίσει το μυαλό του αφού κακά τα ψέματα ο κόσμος των πρασίνων περίμενε αρκετά.

Η κατάσταση του πλέον εξελίσσεται ομαλά μετά την χειρουργική επέμβαση. Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και προπονείται ατομικά με φυσιοθεραπεία και κολύμπι. Όπως πληροφορούμαστε τον Απρίλιο θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Ίσως προλάβει κάποια παιχνίδια ανάλογα με την πορεία της κατάστασης του.

Ενδέχεται όμως και να μην αγωνιστεί καθόλου μέσα στην χρονιά. Αν είναι εντελώς καλά δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστεί ή καλύτερα δεν θα πάρουν το ρίσκο στην Ομόνοια να τον ρίξουν σε αγώνες οι οποίοι δεν θα έχουν ενδιαφέρον ούτως ώστε να κερδίσει περισσότερο χρόνο μέσα στο καλοκαίρι.

Πηγή: sportime.sigmalive.com