Κακή εμφάνιση και ήττα για την Εθνική

imagew 1 Ποδόσφαιρο

Το σερί των κάκιστων εμφανίσεων και των κακών αποτελεσμάτων συνέχισε η Εθνική Κύπρου στο ποδόσφαιρο  χάνοντας απόψε από τη Νορβηγία εκτός έδρας με 2-0 στην πρεμιέρα του νεοσύστατου Πρωταθλήματος Εθνών.

Η Εθνική μας κυριολεκτικά δεν βλεπόταν στο Α’ ημίχρονο οπότε δέχτηκε και τα δυο γκολ παρότι έπαιζε μαζική άμυνα και δεν δημιούργησε ούτε μια τελική προσπάθεια. Στο Β’ ημίχρονο η Εθνική μας με την είσοδο του Εφραίμ ανέβηκε κάπως και έχασε δυο καλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ. Ευκαιρίες όμως έχασε και η Νορβηγία για να διευρύνει τη νίκη της.

Ο Γιόχανσεν έκανε το 1-0 για τη Νορβηγία στο 21′ ενώ ο ίδιος παίκτης στο 42′ άφησε άγαλμα τον Πάρντο-φέρει ακέραια την ευθύνη- με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 2-0.

Επόμενος αγώνας με τη Σλοβενία την Κυριακή στο ΓΣΠ.

Κίτρινες: -/Λαϊφης, Εφραίμ
ΚΥΠΡΟΣ: Πάρντο, Τζέισον, Λαΐφης, Μερκής, Βασιλείου (46΄Εφραίμ) Κούσουλος, Αρτυματάς, Χάμπος (77΄Κάστανος) Παπουλής, Μαργκάσα (82΄Ιωάννου) Πιέρος
ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιάρστεϊν, Μέλινγκ, Άγιερ, Νόρτβεϊτ, Κινγκ (89΄Τ. Ελιονούσι) Γιόχανσεν (72΄Φόσουμ) Ελιονούσι, Ελαμπντελαουί, Μπερζ, Χένρικσεν, Γιόνσε