Την 1η Ιουνίου, η Εκλογική Γ.Σ. της Ανόρθωσης!

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης

a705eb30f0844af06e9cd3808c3b3a1b

Πρόσκληση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, που θα είναι και Εκλογική για την 1η Ιουνίου, ανακοίνωσε η Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Δίδεται ειδοποίηση στους Μέτοχους της Εταιρείας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ότι την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 στις 17.30, στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Εταιρείας.

 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Παρουσίαση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για την περίοδο 01/01/2021 μέχρι 31/12/2021 μαζί με τη έκθεση των Ελεγκτών της Εταιρείας.

Απολογισμός Δ.Σ.

Διορισμός Ελεγκτών της Εταιρείας και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους.

Εκλογή μελών Δ.Σ.

Οποιαδήποτε άλλη εργασία που μπορεί να διεξαχθεί σε Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Λάρνακα, 10 Μαίου 2022

Κανένας Μέτοχος δεν θα δικαιούται να ψηφίζει σε γενική συνέλευση εκτός εάν όλες οι κλήσεις και όλα τα ποσά που έχουν καταστεί πληρωτέα από αυτόν σε σχέση με μετοχές που κατέχει στην Εταιρεία έχουν πληρωθεί.

Κάθε μέτοχος δικαιούται να διορίζει ένα ή περισσότερους αντιπροσώπους με πληρεξούσιο έγγραφο ή έγγραφο διορισμού αντιπροσώπου το οποίο θα πρέπει να υπογράφεται από τον μέτοχο που προβαίνει σε διορισμό και σε περίπτωση που το ο μέτοχος είναι νομικό πρόσωπο με την τοποθέτηση της σφραγίδας του. Ο αντιπρόσωπος δεν είναι ανάγκη να είναι μέλος της Εταιρείας.

Το πληρεξούσιο έγγραφο ή ένα πιστοποιημένο αντίγραφό του θα πρέπει να κατατίθεται στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εταιρείας όχι αργότερα από δύο εργάσιμες μέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης».

sigmalive.com