photo 2 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ανακαλύπτουμε τα τέσσερα καλύτερα ξενοδοχεία της (Editors’ Choice)

Editors' Choice: Ανακαλύπτουμε τα τέσσερα καλύτερα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας για αξέχαστη διαμονή!

Δεν είναι εύκολο να επιλέξεις ανάμεσα σε δεκάδες επιλογές, όταν πρόκειται να αποφασίσεις για τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας. Το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο έχει να προσφέρει επιλογές για κάθε γούστο και για κάθε απαιτητικό πελάτη. Η συντακτική ομάδα του Famagusta.News, όμως, κατάφερε να επιλέξει τα τέσσερα ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για την ποιοτική διαμονή που προσφέρουν, τις επιλογές σε εστίαση και αναψυχή, τους πρωτότυπους χώρους που θα λατρέψεις, καθώς, φυσικά, και για πολυτελή χαλάρωση στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα τέσσερα καλύτερα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας (σε αλφαβητική σειρά):

Adams Beach

Ένας επίγειος παράδεισος στην Αγία Νάπα!

Το πολυτελές, 5 αστέρων Ξενοδοχείο “Adams Beach“, κτισμένο στον κόλπο Νήσι στην Αγία Νάπα διαθέτει 435 δωμάτια, όπως σουίτες και δωμάτια πολυτελείας με ιδιωτικές πισίνες που συγκροτούν το “Deluxe Wing”.

p pattakos 1148 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο Adams Beach, πέρα από την πληθώρα επιλογών που διαθέτει, όσο αφορά το κομμάτι της διαμονής, έχει να επιδείξει 8 διαφορετικές επιλογές στον τομέα των εστιατορίων και bars με αυτό που ξεχωρίζει φέτος ναι είναι το ολοκαίνουριο Vala Beach Club. Ένας άγνωστος μέχρι στιγμής θησαυρός που προσφέρει ένα νέο all-day concept χαρίζοντας σας στο πιάτο μία πανέμορφη θέα µε το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Το Vala Beach Club σας δίνει αρκετές επιλογές καθώς προσφέρεται για πρωινό ή απογευµατινό καφεδάκι, ποτό και φαγητό, ακούγοντας χαλαρή µουσική απολαµβάνοντας ένα δροσερό µπάνιο στην θάλασσα το απόγευµα, ενώ τα βράδια µεταµορφώνεται στο απόλυτο beach lounge bar ανεβάζοντας τη διάθεση σας. Ο χώρος σερβίρει φαγητό από τις 12:30 το μεσημέρι μέχρι και τις 22:30 το βράδυ.

DCM4693 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

Στο ξενοδοχείο υπάρχει και το πολυβραβευμένο Coral Spa. Με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με αξιοπιστία αλλά και επίπλωση και σύγχρονο εξοπλισμό, το Coral Spa υποδέχεται εξωτερικούς πελάτες από ολόκληρη τη Κύπρο προσφέροντας στους πελάτες μας την απόλυτη ισορροπία σε σώμα, μυαλό και ψυχή. Το Coral Spa, έχει βραβευθεί σε Διεθνές και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με 2 Χρυσά Βραβεία στα International Property Awards 2021 και European Property Awards 2021 αντίστοιχα στη κατηγορία ”Best Hotel Spa – Interior Design”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σπα για το 2022 είναι υποψήφιο για το Χρυσό Βραβείο στα World Luxury Spa Awards για τις κατηγορίες ”Best Luxury Beach Resort Spa”, ”Best Luxury Spa Resort” και ”Best Luxury Hotel Spa”.

Για κρατήσεις:
Vala Beach Club: τηλ. 97738758 (Facebook, Instagram)
Coral Spa: τηλ. 23840181 (Facebook, Instagram)

Πληροφορίες:
Adams Beach (5*), Λεωφόρος Νησί, Αγία Νάπα
Τηλ. 23840000
www.adams.com.cy

Amarande

Απόλυτη κομψότητα…

Το Amarande είναι ένα μοναδικά διαφοροποιημένο ξενοδοχείο 5 αστέρων μόνο για ενήλικες στην Αγία Νάπα.

Βρίσκεται στο πλέον προνομιακό και ήσυχο μέρος της περιοχής, έχοντας ως πλεονέκτημα τη μοναδική αφ’ υψηλού θέα προς όλη την περιοχή της Αγίας Νάπας.

LobbyTerrace Night 2 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

To Amarande συνδυάζει την κομψότητα, την άνεση και το minimal style, με μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα αρχιτεκτονική προσέγγιση.

PRESTIGE SWIM UP SUITE 5 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

Το απαράμιλλο επίπεδο υπηρεσιών, τα μοναδικά στιλιστικά χαρακτηριστικά, και η σύγχρονη τεχνολογία δημιουργούν μια αρμονική, ζεστή και ελκυστική ατμόσφαιρα.

EZRA Plate 5 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

Κάντε τώρα την κράτησή σας στο 23819905 ή μέσω του amarandehotel.com και απολαύστε την εμπειρία του Amarande: Οι ανεξίτηλες εντυπώσεις απλά θα ακολουθήσουν…

Πληροφορίες:
Amarande (5*), Κρύου Νερού 47, Αγία Νάπα
Τηλ. 23819900
www.amarandehotel.com

Atlantica Mare Village Ayia Napa

Αναβαθμισμένη εμπειρία διακοπών!

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Atlantica Mare Village Ayia Napa βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία μπροστά στη θάλασσα, ανάμεσα στην Αγία Νάπα και το Εθνικό Δασικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο. Βασισμένο σε διεθνή πρότυπα, το ξενοδοχείο καλύπτει πολύ μεγάλο φάσμα επιλογών για κάθε επισκέπτη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

IMG 8391 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από 341 πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες σε σύγχρονη και μίνιμαλ διακόσμηση, με επιπλωμένα μπαλκόνια και θέα στους καταπράσινους κήπους ή στη θάλασσα. Οι επισκέπτες του μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα τύπων δωματίου συμπεριλαμβανομένου δωματίων με απευθείας πρόσβαση στην πισίνα για μια πιο ιδιωτική και αναβαθμισμένη εμπειρία διακοπών.

IMG 5761 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

Για μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις και αυθεντικές γεύσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει διάφορες επιλογές από εστιατόρια και μπαρ. Οι επισκέπτες, διαμένοντες και μη, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις από όλο τον κόσμο μέσα από τα εκλεκτά μενού των εστιατορίων του ξενοδοχείου και να απολαύσουν εντυπωσιακά ποτά και κοκτέιλ υψηλών προδιαγραφών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Sky Lounge Bar, με φόντο την πανοραμική θέα του Κάβο Γκρέκο.

IMG 8390 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

Ένας ιδανικός προορισμός ευεξίας, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει στιγμές αναζωογόνησης μέσα από μια σειρά αποκλειστικών θεραπειών προσώπου και σώματος και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης στο τζακούζι και τη σάουνα που διαθέτει το σπα του ξενοδοχείου.

Το Atlantica Mare Village Ayia Napa προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων όπως εξωτερική και εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο με σύγχρονα μηχανήματα, υδροπάρκο και πολλά άλλα. Με ανέσεις για κάθε γούστο και προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών του, το ξενοδοχείο επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες και το μεγαλύτερο φάσμα επιλογών για κάθε επισκέπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 23721401 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.atlanticahotels.com

Πληροφορίες:
Atlantica Mare Village Ayia Napa (5*), Λεωφόρος Κάβο Γκρέκο 74, Αγία Νάπα
Τηλ. 23721401
www.atlanticahotels.com

Corfu Hotel

Ικανοποιεί τις απαιτήσεις…

Τοποθεσία, με θέα στο ψαρολίμανο της Αγίας Νάπας, λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια από την πιο όμορφη παραλία με λευκή άμμο, το μουσείο της Θάλασσας, το μουσείο πολιτισμού και το ζωντανό κέντρο της πόλης με το ιστορικό μοναστήρι, τα πολυάριθμα μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα.

108187324 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

Το Corfu Hotel βρίσκεται σε μια από τις πιο προνομιακές περιοχές της Αγίας Νάπας. Μέσα σε τρία με δεκαπέντε λεπτά με τα πόδια, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ευχάριστες διακοπές.

Επιπλέον, το Corfu Hotel διαθέτει ένα εντελώς σαγηνευτικό χώρο με πισίνες για μικρούς και μεγάλους κάνοντας το ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που θελουν να περάσουν υπέροχα και δροσερά τις διακοπές τους.

107805052 Advertorial, Editors Choice, exclusive, Ξενοδοχεία

Τέλος, το Corfu Hotel είναι φημισμένο για το άρτιο και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό του όπου πάντα είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει τον πελάτη και να του προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία.

Πληροφορίες:
Corfu Hotel (3*), Οδός Μελισσιού 17, Αγία Νάπα
Τηλ. 23722700
www.corfuhotel.com.cy

Famagusta.News Advertorial ©2022