Δίπλα στα παιδιά που δίνουν ηρωική μάχη με τον καρκίνο. Στήριξη και στις οικογένειές τους

ImageHandler

Ιδρύθηκε ο «Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας»

Ένας νέος Σύνδεσμος ιδρύθηκε, για την στήριξη των μικρών παιδιών, που δίνουν ηρωική μάχη με τον καρκίνο. Ο σύνδεσμος, πέραν από την στήριξη σε αυτούς τους μικρούς μαχητές, που καθημερινά μας δίνουν μαθήματα ζωής, νοσηλευόμενοι στο παιδοογκολογικό του Μακάρειου νοσοκομείου, σκοπό έχει και την υποστήριξη και συμπαράσταση των οικογενειών τους.

Πρόκειται για τον «Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας»

Η ίδρυση του ανακοινώθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωση και όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση, «Σκοπός του Συνδέσμου αποτελεί η διά παντός νομίμου μέσου συμπαράσταση και υποστήριξη προς τις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται ή παρακολουθούνται από την Παιδοογκολογική Μονάδα του Μακαρείου Νοσοκομείου Λευκωσίας».

Ο Σύνδεσμος, βρίσκεται σε περίοδο προτετοιμασιών αφου ετοιμάζει τη διεξαγωγή της εκλογικής του διαδικασίας για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου. Την Κυριακή, 10 Ιουνίου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση στο «Εστιατόριο Βασιλικής», Διονύσιου Σολωμού 2  Χοιροκοιτία.

Σχετική εικόνα

Κατά τη συνέλευση θα γίνει εγγραφή τακτικών μελών, παρουσίαση του καταστατικού του Συνδέσμου και διεξαγωγή εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία και στις συνελεύσεις του Συνδέσμου, έχουν τα τακτικά μέλη.

Για να εγγραφεί κάποιος ως τακτικό μέλος θα πρέπει είτε να επικοινωνήσει με ένα από τα μέλη του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου, είτε να παρευρεθεί στην τακτική γενική συνέλευση.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Χριστιάνα Ευθυμίου (99330243)

 Λοϊζο Ηρακλέους (99482466)

  Λουίζα Στεφανίδου (99334655)

 Στέφανο Στεφανίδη (99639145)

Σόνια Παπααριστοδήμου (99592227)

Ηλία Λιασή (99678263)

 Αγγέλα Σέρβου (99550424)

 Ματθαίο Αναστάση (99329988)

Γιώργο Ντορζή (99766099)

Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στη σελίδα του Συνδέσμου που δημιουργήθηκε στο facebook:

 

Πηγή: ant1iwo.com