Εξομολόγηση 30χρονης Κύπριας: «Είμαι λεσβία όλη την ημέρα κι όλη τη νύχτα!»

ImageHandler ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΛΟΑΤΙ, μήνυμα αναγνώστριας

«Για όσους προκαλούν λέγοντας μας πως είναι οκέι να κάνουμε ό,τι θέλουμε στο κρεβάτι μας.»

«Ναι είναι εντάξει να κάνουμε ό,τι θέλουμε στο κρεβάτι μας, φτάνει να μην προκαλούμε, μας είπαν πολλοί στο Facebook την ημέρα του Pride.

Και ποιος τους είπε πως είμαι ομοφυλόφιλη μόνο την ώρα που κάνω έρωτα; Δλδ αν δεν έχω σχέση και δεν έχω ερωτική ζωή, σημαίνει πως δεν είμαι λεσβία;

Για να τελειώνουμε κύριοι. Ξεκολλάτε πια με αυτό το κλισέ με το κρεβάτι μας. Μάθετε πως η ομοφυλοφιλία μας, αφορά όλο το 24ωρο της ημέρας και γενικότερα… όλη τη ζωή μας.

Είμαστε άτομα ΛΟΑΤ στο κρεβάτι μας, στο πανεπιστήμιο, στο στρατό, στη δουλειά μας και στις εξόδους μας. Έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε ελεύθερα όπως κι εσείς. Και ναι. Στο Pride πήγαμε γιατί είμαστε περήφανοι που σηκώσαμε κεφάλι και δεν ντρεπόμαστε που γεννηθήκαμε «διαφορετικοί».

Εσείς όμως παραμένετε οι ίδιοι. Κι αν δεν αλλάξετε και συνεχίσετε να προκαλείτε με τις βρισιές, τις κατάρες ακόμα και το ξύλο που δίνετε κάποιοι σε ανυπεράσπιστα παιδιά σε σχολεία και στρατόπεδα, θα συνεχίσουμε κι εμείς να «προκαλούμε» όπως λέτε, με ακόμη πιο μεγάλες πορείες Υπερηφάνειας».

Με σεβασμό στην επιθυμία της αναγνώστριάς μας, για ελεύθερη έκφραση, δημοσιεύουμε με δική της έγκριση, το μήνυμα που μας έστειλε.

Παρακαλούμε, τα σχόλιά σας να παραμείνουν σε κόσμιο επίπεδο.

 

Πηγή: ant1iwo.com