Μαθητής με σύνδρομο Down “έκλεψε την παράσταση” σε τελετή αποφοίτησης (BINTEO)

ImageHandler

Ενθουσιασμό και συγκίνηση σε μαθητές, γονείς και δασκάλους, προκάλεσαν οι αντιδράσεις του παιδιού.

Ο Κάρλος Νερία, είναι απόφοιτος του Lee High School στο του Τέξας και έχει γεννηθεί με σύνδρομο Down. Την ημέρα της αποφοίτησης του, “έκλεψε την παράσταση”, αφού όταν παρέλαβε το πτυχίο του, άρχισε να χοροπηδάει και να χορεύει, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας…

Ενθουσιασμένος, αγκάλιασε τους καθηγητές του και πηδούσε πάνω-κάτω.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου ανάρτησαν στο Facebook: “Το σημαντικότερο κομμάτι της αποφοίτησης είναι ότι γιορτάζουμε μαζί με τους μαθητές την επιτυχία τους! Θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το βίντεο ενός πολύ ξεχωριστού απόφοιτου, του Κάρλος Νερία, ο οποίος χόρεψε στη σκηνή με τη μεγαλύτερη χαρά και ενθουσιασμό, καθώς έλαβε το απολυτήριο! Είμαστε υπερήφανοι για σένα Κάρλος, όπως και για όλους τους αποφοίτους μας!».

Όπως γράφει η εφημερίδα Independent, η μητέρα του Κάρλος δεν έπαψε να πιστεύει πως ο γιος της θα είχε τις ίδιες ευκαιρίες και την ίδια αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους συμμαθητές του. Αισθάνθηκε υπερήφανη, βλέποντας τους κόπους του Κάρλος να επιβραβεύονται στην τελετή αποφοίτησης, αλλά και τη στήριξη που είχε ο γιος της από τους συμμαθητές και τους δασκάλους του.

Πηγή: ant1iwo.com