Πλημμύρισε από αγάπη το «Fashion For Life» – Η μόδα στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού (βίντεο)

ImageHandler 1 Europa Donna Κύπρου, Fashion for life

Βραδιά μόδας, αγάπης και αλληλεγγύης ήταν η χθεσινή, με το μήνυμα «Βήμα, βήμα μαζί κερδίζουμε τη ζωή». Στόχος της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, «Fashion For Life», ήταν η οικονομική ενίσχυση της Europa Donna Κύπρου.

Πλημύρισε από αγάπη και αλληλεγγύη η χθεσινοβραδινή φιλανθρωπική επίδειξη μόδας «Fashion For Life», η οποία ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν με δυναμικότητα τον καρκίνο του μαστού. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Europa Donna Κύπρου. 

Πλήθος κόσμου, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, είχε την ευκαιρία να απολαύσει σε ένα μαγευτικό χώρο, στους κήπους της οικίας του Ιταλού Πρέσβη, όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας από εννέα διαφορετικές μπουτίκ. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πρέσβης της Ιταλίας, Andrea Cavallari «Η πρεσβεία της Ιταλίας θεωρεί πραγματική τιμή και προνόμιο που φιλοξενεί για ακόμη μια φορά την εκδήλωση ‘Fashion for life’ της EUROPA DONNA, Κύπρου. Να υπογραμμίσω τους ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στην EUROPA DONNA την Ιταλία.» 

Την εκδήλωση παρουσίασε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Αφροδίτη Γεωργίου ενω τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Αντρης Αναστασιάδη. 

H κ. Αναστασιάδη τόνισε πως η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που δίνουν τη μάχη για τη ζωή επηρεασμένες από την ασθένεια που θέλουν να νικήσουν με την αλληλεγγύη και την στήριξη όλων των άλλων γυναικών. 

Στόχος της εκδήλωσης, να προσδώσει αισιοδοξία αλλά και να αναδείξει την θετική εικόνα του σώματος, ακόμη και όταν η γυναίκα περνά δύσκολες στιγμές. 

Η Πρόεδρος της Europa Donna, Εύη Παπαδοπούλου «Fashion for life λοιπόν απόψε με μια πάντα ξέχωρη πινελιά της EUROPA DONNA. Μια πινελιά γιατί πάντα βλέπουμε τη ζωή κατάματα.» 
Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι 18 γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού, οι οποίες περπάτησαν με αισιοδοξία και δυναμισμό μπροστά από το κοινό, διαδίδοντας με το χαμόγελο τους το μήνυμα της βραδιάς, «Βήμα, βήμα μαζί κερδίζουμε τη ζωή». 

Χορηγός επικοινωνίας της μοναδικής αυτής εκδήλωσης ο ΑΝΤΕΝΝΑ. 

 

Πηγή: ant1iwo.com