Συγκλονιστική ιστορία- «Είναι πολύ περίεργο που δώρισα την καρδιά μου και είμαι ακόμα ζωντανή»

ImageHandler δότης οργάνων, Συγκλονιστική ιστορία

Δυο γυναίκες υποβλήθηκαν σε μια σπάνια ιατρική διαδικασία και ευτυχώς ηταν τυχερές.

Αυτές είναι από τις ιστορίες που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

Όλα άρχισαν όταν η55χρονη Linda Karr από την Καλιφόρνια διαγνώστηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της. Την ίδια στιγμή η 53χρονη Tammy Griffin από το Όρεγκον άκουσε από τους γιατρούς της πως οι πνεύμονες της έχουν καταστραφεί και πως κινδυνεύει η ζωή της. 

Ώστόσο η επιστήμη έκανε το θαύμα της για άλλη μια φορά αφού οι γιατροί αποφάσισαν να δοκιμάσουν μια σπάνια ντόμινο διαδικασία, στις δυο κοπέλες, με πολλά ρίσκα. Η 53χρονη Tammy αφού χάρισε την υγιή καρδιά της στην 55χρονη Linda, η ίδια πήρε την καρδιά και τους πνεύμονες ενός δότη ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του. Και εδώ είναι το συγκλονιστικό γιατί η 53χρονη ενώ είχε μια υγιή καρδιά την «δώρησε» σε μια άγνωστη γυναίκα.

Οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες η 53χρονη ακούει τους κτύπους της καρδιάς της, η οποία πλέον ανήκει κυριολεκτικά σε έναν άλλο άνθρωπο. 
gynaikes2

Είναι πολύ περίεργο που δώρισα την καρδιά μου και είμαι ακόμα ζωντανή. Ποτέ δεν το ακούτε αυτό », ήταν τα λόγια της Tammy στο News Deseret. Έπρεπε, είπε, να σώσω τη ζωή κάποιου και κάποιος έσωσε τη δική της, συμπληρώνοντας πως «Και έπειτα τη γνώρισα. Είναι παράξενο και συναρπαστικό να περάσουμε από όλα αυτά μαζί», 

Η Karr από την πλευρά της δήλωσε ότι η κατάσταση ήταν πολύ «τυχερή» λόγω του ακριβούς ταιριάσματος του τύπου αίματος. 

 

Πηγή: ant1iwo.com