Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα… Η ιστορία της Εμμανουέλλας συγκίνησε & συμπολίτες της βοήθησαν!

ImageHandler 1 Ανθρώπινα

Όταν τα όνειρα πραγματοποιούνται τότε μόνο ευτυχία μπορείς να νιώσεις!

Η ιστορία της Εμμανουέλλας Αντωνιάδου που φιλοξένησε πρόσφατα το ant1iwo συγκίνησε αρκετό κόσμο. Η κοπέλα που βίωσε έντονο ρατσισμό  λόγω του χρώματος της και που σήμερα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας, με την βοήθεια συμπολιτών της, θα πραγματοποιήσει το όνειρο της. 

Η 40χρονη κοπέλα είχε πει: «Είμαι αισιόδοξη και όσο και αν υποφέρει το σώμα και η ψυχή μου, πάντα κάνω όνειρα. Το μεγαλύτερο μου όνειρο ήταν να γίνω ηθοποιός και μάλιστα άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα. Δυστυχώς όμως, τα προβλήματα υγείας καθώς και τα οικονομικά μου, δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω. Θέλω να έχω μια φυσιολογική ζωή και να κάνω οικογένεια. Δεν θα πάψω στιγμή να χαμογελώ, να παλεύω και να προσπαθώ για το καλύτερο. Πάντα θα αγωνίζομαι για την πραγματοποίηση των ονείρων μου. Ξέρω ότι ακόμα και αν πέσω, δεν χάθηκε ο κόσμος! Απλώς σηκώνομαι και ξαναπροσπαθώ. Το πρόβλημα είναι όταν παύεις να παλεύεις. Τότε είναι που χάνεσαι. Όταν εγκαταλείπεις την προσπάθεια».

Συμπολίτες της βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το όνειρο της…

Ο πρόεδρος της Εταιρείας Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού (ΕΘΑΛ) και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν να κάνουν το ομορφότερο δώρο στην Εμμανουέλλα.

Ο κύριος Χρίστος Μελίδης, πρόεδρος της ΕΘΑΛ, αναφέρει στο ant1iwo: 

«Θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή τη κοπέλα να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε στις μέρες μας χαρούμενους ανθρώπους, όμορφα χαμόγελα και νέους γεμάτους θάρρος και δύναμη.  
Η Εμμανουέλλα μπορεί να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν για όσο καιρό θέλει στο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων, όλα τα μαθήματα που έχουν να κάνουν με την τέχνη της υποκριτικής (θεατρική έκφραση, δυναμική ομάδας, καλλιέργεια ρυθμού και κινητικών δεξιοτήτων, φωνητική, αυτοσχεδιασμός, υποκριτική).
Είναι πολύ σημαντικό να μην απογοητευόμαστε, να συνεχίζουμε να κάνουμε όνειρα γιατί αυτά είναι που μας δίνουν δύναμη για τη ζωή. Για να μπορέσουμε να την αλλάξουμε και να την κάνουμε ακόμα καλύτερη. Ευχόμαστε σε όλους τους νέους που η ζωή δεν τους φέρθηκε και τόσο καλά, να μην καταθέτουν ποτέ τα όπλα και πάντα να κάνουν όνειρα!».    

 

Πηγή: ant1iwo.com