Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Το νέο ζευγάρι της showbiz…

 Νέος έρωτας στη showbiz….

Φαίνεται οι μοναχικές καρδιές του star system δεν αντέχουν την μοναξιά τα Χριστούγεννα και νέοι δεσμοί, ερωτικά ειδύλλια και φλερτ ξεδιπλώνονται στα “στενάκια της Αθήνας”. Μετά την Ευαγγελία Αραβανή και Νίκο Οικονομόπουλο έρχεται νέο ανατρεπτικό ζευγάρι.

μαραβεγιας

Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου που φαίνεται ότι ένωσαν τις μοναξιές τους. Σύμφωνα με το Πρωινό και την Τόνια Τουντούρη το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει ερωτικά εδώ και λίγες εβδομάδες. Η Τόνια ήδη τον έχει ήδη επισκεφτεί στο κέντρο που τραγουδά αλλά έχουν κάνει και οι δυο τους την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε πρεμιέρα ταινίας.

τονια

Οι ίδιοι θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στο νέο ειδύλλιο για να είναι σίγουροι ως προς την εξέλιξη του. Έτσι και αλλιώς κανείς από τους δυο τους δεν έχει δημοσιοποιήσει προηγούμενες σχέσεις τους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει χωρίσει με τον Αλέξη Γεωργούλη εδώ και λίγους μήνες, όπως αποκάλυψε και ο φίλος της, Άρης Καβατζίκης μη διαψεύδοντας το ενδεχόμενο της σχέσης τους, έπειτα από την αποκάλυψη.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη φωτογραφία του Αντρέα Γεωργίου από το Λος Άντζελες!