Η Γιάννα Τερζή έκανε την πιο αδιανόητη και προκλητική κίνηση! Δεν στηρίζει την Κύπρο!

Η Γιάννα Τερζή δίνει την εξήγηση της για την αποτυχία στον ημιτελικό. Με το δάχτυλο στην σκανδάλη ο συνθέτης του τραγουδιού! “Δεν άφησε εμάς τους ανθρώπους που την αγαπάμε να την βοηθήσουμε καθόλου…”

Το απόγευμα της Τετάρτης, μία μέρα μετά την αποτυχία της Ελλάδας στον ημιτελικό, η Γιάννα Τερζή έστειλε το πρώτο της δημόσιο μήνυμα με ένα βίντεο στο Instagram χωρίς να κάνει σχόλιο για το γεγονός!

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τη βραδιά του ημιτελικού της Eurovision η ίδια πήρε θέση για τα όσα έγιναν την βραδιά της Eurovision!

«Με τεράστια υπομονή απέναντι σε αμέτρητες αντιξοότητες και πολλά “όχι”, τυχαία ή μη, η ομάδα μου κι εγώ πιστέψαμε στο τραγούδι αυτό μέχρι και το τελευταίο κύτταρό μας. Με ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά κάναμε τα αδύνατα δυνατά για μήνες, με ότι δεδομένα είχαμε. Αυτοί που ήταν 100% μαζί μας φάνηκαν, όπως φάνηκαν επίσης κι αυτοί που δεν ήταν. Σημασία για μένα δεν έχουν οι δεύτεροι, γιατί πολύ απλά δεν είναι “συμπαίκτες”. Για μένα σημασία έχει πως ανεβήκαμε στη σκηνή μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο και δώσαμε τις ψυχές μας, όπως ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για εμάς και για εσάς! Σημασία έχετε όλοι εσείς που κάνατε το τραγούδι νούμερο ένα από την πρώτη στιγμή! Που το καταλάβατε. Και που ζήσατε μαζί μας το “Όνειρό Μας”! Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου εσείς και το τραγούδι μας, σας αγαπώ! Μην πληγώνεστε, να είστε περήφανοι! #OniroMou

Αγαπητά media ακόμα δεν πιστεύω πόσο σύσσωμα αντιδράσατε απέναντι στην Ελληνική Συμμετοχή φέτος. Έφυγα για Λισαβώνα παίρνοντας μαζί μου όλη σας την αγάπη και τη στήριξη! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της:

Λίγο νωρίτερα έκανε μια αδιανόητη κίνηση, αψυχολόγητη και προκλητική! Ανάρτησε story στο λογαριασμό της στο instagram με την συμμετοχή της Βουλγαρίας που καλεί το κοινό να την υποστηρίξει! Ασχολίαστο…

Πάντως ο συνθέτης του τραγουδιού με το οποίο η Γιάννα Τερζή εκπροσώπησε την Ελλάδα πέταξε τα καρφιά του για την τραγουδίστρια!

Ο ίδιος ανέφερε: «Η Γιάννα έχει αποφασίσει να πάρει αυτό που συνέβη πιο εσωτερικά. Χθες, σχεδόν δεν κατέβηκε κάτω από το ξενοδοχείο της, ήθελε να είναι στο δωμάτιό της. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη και θα ήθελε κάποια στιγμή να ανεβάσει ένα μήνυμα μέχρι τον τελικό για να εξηγήσει τι πήγε λάθος. Ήρθαμε στη Λισαβόνα με τεράστιες αποσκευές και τεράστια χαρά, αλλά όταν φτάσαμε άρχισαν τα προβλήματα. Όλα ήταν στο χέρι των Πορτογάλων και της παραγωγής. Δεν μας πέτυχε όπως το είχαμε φανταστεί ποτέ! Τα πυροτεχνήματα στην πρώτη πρόβα της Δευτέρας είχαν κολλήσει στο τελωνείο, στη δεύτερη πρόβα της Πέμπτης δεν ήταν αυτά που ζητήσαμε, αλλάχτηκαν και στην πρόβα τζενεράλε των επιτροπών βγήκαν τη λάθος στιγμή. Αυτό προκάλεσε ένα άγχος στη Γιάννα πάνω στη σκηνή. Ήταν πολύ τραγικό την ώρα που τραγουδάς να σκάνε μπροστά τα πυροτεχνήματά σου. Εγώ φοβήθηκα μην πάθει τίποτα το κορίτσι μας. Η Γιάννα το πήρε όλο πάνω της, αυτό ήταν το μοναδικό της λάθος. Δεν άφησε εμάς τους ανθρώπους που την αγαπάμε να την βοηθήσουμε καθόλου. Κάναμε ένα βήμα πίσω εμείς και αφήσαμε τη Γιάννα να ηγηθεί»!

Πηγή: Reporter