Σάλος με το βίντεο που δείχνει την Ιωάννα Λαμπρόπουλου σε έξαλλη κατάσταση! (vid)

cache 846x3000 Analog medium 297120 881088 2612018

Βρισιές, μαλλιοτραβήγματα και προπηλακισμοί! Στον Alpha Κύπρου τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

Έχουν περάσει σε άλλο στάδιο!

Ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του στο Gossip-tv φέρνει στο φως ένα περίεργο βίντεο μέσα από το news room του Alpha Κύπρου!

Πρωταγωνίστρια η ηθοποιός και συμπαρουσιάστρια της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην απογευματινή τους εκπομπή, Ιωάννα Λαμπροπούλου και οι συνεργάτες της.

Ο ίδιος μεταφέρει αυτολεξεί:

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ λίγο μετά τις 00:00 στις κτιριακές εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Μέσα από ένα insta-story που δημοσίευσε ηθοποιός και πανελίστρια «πρόδωσε» τον «κακό χαμό» που έγινε στην αίθουσα σύνταξης του καναλιού.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω απόσπασμα η πανελίστρια της εκπομπής φαίνεται πως ήταν σε έξαλλη κατάσταση και προσπάθησε να επιτεθεί σε συνάδελφο της.

Ωστόσο δημοσιογράφος την έπιασε από την μέση και την απέτρεψε. Μάλιστα σε κάποιο σημείο του βίντεο φώναξε «Αφήστε με να κάνω την δουλειά μου ρε».

Τι πραγματικά συνέβη και η πανελίστρια της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Ιωάννα Λαμπροπούλου βγήκε εκτός εαυτού; Μάλλον τα παιδιά εκεί πίνουν πολλές βιταμίνες και δεν ξέρουν που να διοχετεύσουν την ενέργεια τους… Έτσι εξηγούνται οι ορέξεις τους για μεταμεσονύχτιες φάρσες…

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ακόμα μια φάρσα, από αυτές που μας έχουν συνηθίσει! Οι πρωταγωνιστές της εκπομπής κάνουν ντόρο και γουστάρουν!

Δείτε το βίντεο.