Γνωστή blogger έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Σοκάρουν οι φωτογραφίες

Τι απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι είναι προϊόν φωτομοντάζ

tzaferi 1 Ελλάδα, Κρητη, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός της Στεφανία Τζαφέρη, γνωστής food blogger στην Κρήτη.

Η κοπέλα δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία διακρίνονται τα σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό της με το δεξί της μάτι να έχει μελανιάσει και να είναι τόσο πρησμένο που σχεδόν έχει κλείσει.

«Έτσι για να υπάρχει», έγραψε αρχικά σε ανάρτησή της στο Twitter, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς προκλήθηκε ο φρικτός τραυματισμός της.

 

Η ανάρτησή της έφερε πλήθος μηνυμάτων, με τη food blogger να δίνει περισσότερες εξηγήσεις:

«Έπεσα. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή. Αυτό δήλωσα επίσημα, αλλά ξέρουν τι έχει συμβεί, θα προσέχουν. Ήμουν πολύ ταραγμένη για να κάνω κάτι παραπάνω, μέχρι μπροστά σε ψυχίατρο μίλησα μαζί τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο τον πήρανε αυτόφωρο, εμένα με πήγαν με το ΕΚΑΒ.

Μέσα στην όλη κατάσταση προείχε να γίνουν οι εξετασεις. Μου προσέφεραν να πάμε στον ιατροδικαστή. Ντρέπομαι για αυτό, αλλά το μόνο που προείχε η υγεία μου. Έχω το τηλέφωνο τους, Οποτε αν θέλω να αναθεωρήσω μπορώ. Μολις πάρω μια ανάσα και κοιμηθώ λίγο. Αισθάνομαι ασφαλής. Συγνώμη που δεν είχα τη δύναμη κάνα κάνω κάτι άλλο».

Την ίδια ώρα ωστόσο υπήρχαν χρήστες οι οποίοι δεν συμμερίζονταν την συμπαράσταση των άλλων για την Στεφανία κατηγορώντας την πως δεν είναι αληθινή η φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει αλλά προϊόν Photoshop.

 

 

Η ίδια αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με χιούμορ δημοσίευσε νέες φωτογραφίες που δείχνουν το εύρος της κακοποίησης που υπέστη, το πώς παραμορφώθηκε το πρόσωπό της καθώς και την ίδια να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε στην Στεφανία αλλά και στους χιλιάδες χρήστες που παρακολούθησαν την υπόθεσή της, το μίσος ενός χρήστη ο οποίος της έστειλε μήνυμα λέγοντάς της χαρακτηριστικά «καλά να πάθεις», επειδή η γυναίκα είχε τοποθετηθεί ενάντια στην Χρυσή Αυγή.

clipboard01 40 Ελλάδα, Κρητη, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

via: Newsbeast