Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε δημόσια αν η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος

xristina mpompa pws ekane protasi gamou o sakis tanimanidis 2 ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ, ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις ημέρες, τα οποία θέλουν τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Ο Σάκης Τανιμανίδης φυσικά ρωτήθηκε αν αυτό ισχύει και αν επιβεβαιώνει τις φήμες, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να πάρει θέση και δεν έδωσε καμία απάντηση.

Ωστόσο, μία επίσκεψη του γνωστού παρουσιαστή στο γυναικολογικό ιατρείο του αδερφού του, έγινε η αφορμή να δώσει την πολυπόθυτη απάντηση, και μας ενημέρωσε τελικά, μιλώντας ανοικτά για πρώτη φορά, πως η αγαπημένη του δεν είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης πόζαρε δίπλα στον αδερφό του και στο κείμενο που συνόδευε τη λεζάντα της ανάρτησής του, ευχήθηκε να τον επισκεφτεί κάποια στιγμή στο μέλλον ως μελλοντικός πελάτης και μπαμπάς. Στα hashtags ωστόσο, έγραψε «weareNOTpregnant (δεν περιμένουμε παιδί).

“Στο Γυναικολογικο ιατρειο του αδερφου μου (gynecology.today) στη Θεσσαλονικη…ποσο περηφανος ειμαι για τον big bro (@tanimanp) και το που εχει φτασει, μεχρι να γινει ενας καταπληκτικος Γυναικολογος! 👍 Ελπιζω εκτος απο την παρεα μια μερα να σε επισκεφτω και ως πελατης, μελλοντικος μπαμπας……… 😃 #proudbrother #weareNOTpregnant”

 

Πηγή