Τα καλλυντικά που πρέπει να έχετε στο ψυγείο, κυρίως το καλοκαίρι

Τα προϊόντα γυναικείας ομορφιάς είναι συχνά ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες και γι’ αυτό το λόγο κάποια θα πρέπει να τα

96e14f031d362d09f8cf0b04c8b30526 καλλυντικα

Τα προϊόντα γυναικείας ομορφιάς είναι συχνά ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες και γι’ αυτό το λόγο κάποια θα πρέπει να τα έχετε στο ψυγείο σας κυρίως την περίοδο του καλοκαιριού.

Δείτε ποια είναι αυτά:

Κρέμα ματιών

Είναι πάντα καλύτερο να διατηρείτε τα καλλυντικά για το πρόσωπο σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, διότι η ζέστη τα κάνει λιγότερο αποτελεσματικά. Βάζοντας την κρέμα ματιών σας στο ψυγείο έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα – η δροσιά θα απαλύνει άμεσα το πρήξιμο κάτω από τα μάτια!

Βερνίκι νυχιών

Η ζέστη καταστρέφει τα βερνίκια των νυχιών. Το βερνίκι γίνεται παχύρευστο και δεν απλώνεται σωστά στα νύχια. Κρατώντας τα σε δροσερό μέρος θα παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους.

Άρωμα

Πολλές βάζετε το άρωμα στο ντουλαπάκι του μπάνιου. Ξέρετε ότι η θερμότητα και η υγρασία από το ντους μπορεί να επηρεάσει την αρχική μυρωδιά του αρώματος; Λοιπόν, οι εχθροί του αρώματος είναι η υγρασία, η ζέστη και το φως. Βάλτε τα αρώματά σας στο ψυγείο για να διατηρήσετε και να προστατεύσετε τη μυρωδιά τους.

Πηγή