Ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία 17 χρόνια μετά, ξαναπηγαίνοντας σε τάλεντ σόου. Και έσκισε!

Βίντεο

O Danny Tetley από το Bradford με την χαρακτηριστική προφορά είχε διαγωνιστεί στο βρετανικό Pop Idol 17 χρόνια πριν. Ο Simon Cowell δεν ενθουσιάστηκε τότε με την ερμηνεία του, κοινώς… ο Danny κόπηκε πριν προλάβει καλά καλά να το καταλάβει

Λίγες μέρες πριν, στα 37 του, και με μια φάτσα εντελώς κόντρα στα πρότυπα του διαγωνισμού, εμφανίστηκε ξανά στη σκηνή του βρετανικού X-Factor. Ο Simon ήταν πάλι μεταξύ των κριτών. Με το που έσκασε μύτη στη σκηνή, όλοι πίστεψαν ότι θα είναι ένας ακόμη κυριούλης απ’ αυτούς που έχουν ψευδαισθήσεις μεγαλείου, και κανιβαλίζονται από τους πάντες, κριτές και κοινό. Φάτσα, προφορά, μενταλιτέ, όλο το πακετάκι για να στολίζεις για χρόνια τα βίντεο με τις χειρότερες ερμηνείες παγκοσμίως.

Έλα όμως που ο Danny έσκισε το τραγούδι. Οι κριτές και ο κόσμος σηκώθηκαν όρθιοι, ο Robbie Williams δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του, ακόμη κι ο χολερικός Simon Cowell αναγκάστηκε να σηκωθεί.

Η πιο τρυφερή στιγμή του βίντεο είναι όταν ο Danny βάζει τα κλάματα στο τέλος της ερμηνείας του. Ή μήπως εκείνη που τηλεφωνεί στη μητέρα του και της λέει κλαίγοντας «Μαμά, είχα όλη την αρένα να με χειροκροτάει»;

Μια όμορφη στιγμή της τηλεόρασης, που δείχνει πόσο μπορεί να διαρκέσει μέσα στην καρδιά του ανθρώπου το όνειρο κι η ελπίδα. Ε, ναι. Και η θέληση. Που κρύβεται σε μια φράση που είπε… και είναι όλα τα λεφτά: “37 years young”!