ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Βίντεο από τη διαμαρτυρία των μοτοσυκλετιστών

Τί ανέφεραν Ζαννέτος Κουμάσης και Σπύρος Χατζημηνάς

Στιγμιότυπο 2020 08 22 10.27.44 exclusive, Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας

Με τοπικές πορείες οι οργανωμένοι μοτοσικλετιστές διαμαρτυρήθηκαν για το διάταγμα του Αρχηγού Αστυνομίας, την Παρασκευή το βράδυ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “διεξήχθησαν σε όλες τις πόλεις οι προγραμματισμένες διαμαρτυρίες των οργανωμένων μοτοσικλετιστών Κύπρου, ως πρώτη απάντηση στο παράλογο, παράνομο και προσβλητικό διάταγμα του Αρχηγού Αστυνομίας”.

Οι οργανωμένοι μοτοσικλετιστές εκφράζουν την ελπίδα ότι η Κυβέρνηση θα λάβει το μήνυμα των χιλιάδων μοτοσικλετιστών και θα προχωρήσει με άμεση άρση του διατάγματος για αποφυγή κλιμάκωσης των μέτρων.

Δείτε τί ανεφεραν στον φακό του Famagusta.News, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Ζαννέτος Κουμάσης και ο Πρόεδρος των “Varadero & Friends Famagusta” Σπύρος Χατζημηνάς:

Οι εκδηλώσεις ήταν τοπικές και περιλάμβαναν πορείες και στην επαρχία Αμμοχώστου ξεκίνησαν από το υδροπάρκο Αγίας Νάπας και συνεχίστηκαν διά μέσου των επηρεαζόμενων οδών, Νησί και Μακαρίου Αγίας Νάπας και Λεωφόρος ξενοδοχείων Πρωταρά.

IMG 4571 scaled exclusive, Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η στήριξη από πολλά οργανωμένα σύνολα και απλούς πολίτες στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ήταν έντονη και αισθητή.

IMG 4552 scaled exclusive, Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας

Με την ίδια ανακοίνωση οι οργανωμένοι μοτοσικλετιστές ευχαριστούν και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της διαμαρτυρίας και εκφράζουν λύπη για τυχόν ταλαιπωρία που προκλήθηκε στο κοινό.

IMG 4559 scaled exclusive, Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας