ΠΑΣΥΞΕ: Σύσκεψη για τις πωλήσεις ξενοδοχείων στην περίκλειστη Αμμόχωστο (BINTEO)

Σύσκεψη πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣΥΞΕ στα γραφεία του μαζί με τους ξενοδόχους που έχουν ξενοδοχεία στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

1 Copy 34 exclusive

Σύσκεψη πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣΥΞΕ στα γραφεία του μαζί με τους ξενοδόχους που έχουν ξενοδοχεία στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ κ. Λοιζίδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είναι σε όλους γνωστό ότι ο σύνδεσμος εκπροσωπεί και τους εκτοπισθέντες. «Όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει εκλελεγμένο μέλος του ειδικού συμβουλίου που εκπροσωπεί του εκτοπισθέντες ξενοδόχους».

Πρόσθεσε ότι το μέλος του συμβουλίου κ. Μανδρίτης ζήτησε να γίνει αυτή η συνάντηση με όλους τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων κυρίως στην περίκλειστη περιοχή έτσι ώστε να συζητηθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει. Στην παρουσία εκπροσώπου του Δημαρχείου Αμμοχώστου.

Ακόμη, είπε ότι έχει παρουσιαστεί μια πολύ σημαντική προσέλευση. «Στόχος της συνάντησης είναι να υπάρξει μια αλληλοενημέρωση, να μοιραστούμε πληροφορίες έτσι ώστε να ξέρουμε μέχρι που φθάνει αυτό το θέμα».

Ο κ. Λοιζίδης ανέφερε ότι θα συζητηθούν και τα επόμενα βήματα και αν χρειάζεται να γίνουν κάποιες άλλες ενέργειες. «Εύχομαι να εξελιχθεί ομαλά η όλη διαδικασία».

Πηγή: Sigmalive