Βαρώσια: «Πληροφορία ότι η Τ/κ εφημερίδα ανήκει στον φερόμενο αγοραστή»

Θολό παραμένει το σκηνικό γύρω από την ενδεχόμενη αγοραπωλησία ξενοδοχείων στα Βαρώσια

0094D9EF D695 4F43 8120 8DD0A0CAD0B4 exclusive

Θολό παραμένει το σκηνικό γύρω από την ενδεχόμενη αγοραπωλησία ξενοδοχείων στα Βαρώσια.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα μίλησε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο εκπρόσωπος εκτοπισμένων ξενοδόχων ΠΑΣΥΞΕ, Στέλιος Μαδρίτης.

Αρχικά ανέφερε ότι απ’ ότι φαίνεται ιδιωτικό συμφωνητικό έχει γίνει μεταξύ των τριών ξενοδόχων και του φερόμενου ως αγοραστή. Το δημοσίευμα στην συγκεκριμένη εφημερίδα στην οποία λέγεται ότι είναι δική του, ισχυρίζεται κάποια πράγματα τα οποία κάποια ευσταθούν και κάποια όχι.

«Το πρώτο είναι ότι έχει την έγκριση και του δικού μας ΥΠΕΣ που δεν ισχύει και δεύτερο το αρμόδιο δικαστήριο της Ευρώπης που περιλαμβάνεται του περιουσιακού θέματος ανέφερε ότι δεν έχουν καμία αίτηση και χωρίς να πάρουν έγκριση από το δικαστήριο δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση περιουσίας. Τρίτον, στην συμφωνία αυτή ζητά μία περίοδο χάριτος δύο μηνών εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα», είπε.

Σημείωσε ότι το ερώτημα είναι ο χρόνος αυτός που ζητά είναι για να μπει μέσα να δει τα ξενοδοχεία σε τι κατάστασης είναι, πόσα θα του στοιχίσει και αν δεν του συμφέρει δεν θα προχωρήσει ή περιμένει να δει τι θα γίνει με τις εκλογές στην Τουρκία;

Πρόσθεσε επίσης ότι, ο φερόμενος αγοραστής λέει ότι έχει την έγκριση του Πρέσβη της Τουρκίας, δηλαδή έγκριση της Άγκυρας και όλοι οι άλλοι ακολουθούν.

 

Πηγή: Sigmalive