Βράβευση άριστων μαθητών από Δήμο Αμμοχώστου (εικόνες)

α 3 Εκπαίδευση

Ο Δήμος Αμμοχώστου και η Σχολική Εφορεία Αμμοχώστου διοργάνωσαν Τελετή Βράβευσης Αρίστων Αποφοίτων Μαθητών για τη σχολική χρονιά 2016-2017, όπου τιμήθηκαν μαθητές με καταγωγή την Αμμόχωστο και με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19,50/20 και άνω.

Η εκδήλωση που διοργανώνεται για 13η χρονιά έλαβε χώρα την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα «Κώστας Σοφιανός» στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα πρώην μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κλεάνθης Σταυρή και Ιωακείμ Καλλής.

H εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, αφού τιμήθηκαν για την άριστη επίδοσή τους 60 παιδιά με καταγωγή την Αμμόχωστο, τα οποία προσήλθαν από όλες τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

Εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού απηύθυνε χαιρετισμό η Επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης Φιλολογικών Θεμάτων κα. Ζωή Πολυδώρου Οδυσσέως. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Αμμοχώστου, κ. Κώστας Ιερείδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου μας, κ. Αντρέας Καζαμίας. Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου κ. Αλέξης Γαλανός στο δικό του χαιρετισμό συνεχάρη τους άριστους Αμμοχωστιανούς μαθητές και ευχήθηκε σύντομα η τελετή αυτή να πραγματοποιείται στην Αμμόχωστο με παιδιά που θα αποφοιτούν από τα σχολεία της πολυαγαπημένης μας πόλης.

Τέλος, το πρόγραμμα της εκδήλωσης διανθίστηκε από τραγούδια της Χορωδίας του Δήμου Αμμοχώστου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Νίκου Βήχα.

a1 1 Εκπαίδευση a2 1 Εκπαίδευση

Famagusta.News