Ξεβράστηκαν 25 κιλά ναρκωτικών σε παραλία της κατεχόμενης Αμμοχώστου (EIKONΕΣ)

Εκτιμάται ότι τα πέταξαν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια ελέγχου

AGKGKKTKT exclusive, Αστυνομία, Κατεχόμενα

Προσπαθώντας να μην πιαστούν από τις κατοχικές αρχές κατά τη μεταφορά ναρκωτικών από πλοίο σε πλοίο στα ύδατα της Μεσογείου, άγνωστοι πέταξαν κιλά ναρκωτικών στη θάλασσα και ξεβράστηκαν στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας GIYNIK, 25 κιλά 431 γραμμαρίων ινδικής κάνναβης, τυλιγμένα σε διάφανο νάιλον, μέσα σε υφασμάτινες σακούλες, κατασχέθηκαν από στρατιώτες των κατεχομένων.

Η αστυνομία των κατεχομένων συνεχίζει τις έρευνες για τα ναρκωτικά, εκτιμάται ότι τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν πετάχτηκαν από πλοίο που έπλεε στην περιοχή της Μεσογείου.

ZEHISADDSFJBSDF exclusive, Αστυνομία, Κατεχόμενα

Ναρκωτικά ξεβράστηκαν και στο παρελθόν

14 κιλά και 793 γραμμάρια ινδικής κάνναβης συσκευασμένα με 66 συσκευασίες νάιλον βρέθηκαν σε ένα πλαστικό δοχείο με τις λέξεις «Made in Lebanon» που ξεβράστηκε στην ακτή στην παραλία της θάλασσας στην περίκλειστη Αμμόχωστο και παραδόθηκαν στην αστυνομία.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν τυλιγμένα σε 69 συσκευασίες νάιλον, σε ένα πλαστικό τύμπανο που ξεβράστηκε στην ακτή της θάλασσας. Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν παραδόθηκαν στην αστυνομία από τον πολίτη.

Πηγή: SigmaLive