Αντρέας Πιττάτζιης: Πήγα κι εγώ διακοπές στην Κύπρο – Παράγγειλα και με χρέωσαν

"Δεν βγήκα προκλητικά να ποστάρω φωτογραφίες από το λογαριασμό που πλήρωσα"

Στιγμιότυπο 2020 07 21 19.23.23 exclusive, Αντρέας Πιττάτζιης, Νέα Αμμοχώστου

Τη δικιά του εμπειρία από τις διακοπές στο εσωτερικό περιέγραψε ο Αντρέας Πιττάτζιης μέσα από τον λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο γνωστός νομικός από το Παραλίμνι, εξιστόρισε τη δικιά του εμπειρία από τις… διακοπές εντός, χωρίς να παραλείψει να ασκήσει έμμεσα κριτική και σε όσους καλοπροαίρετα αναρτούν φωτογραφίες με “τσουχτερό λογαριασμό” κατακρίνοντας συγκεκριμένα τουριστικά θέρετρα και παραλιακά υποστατικά.

Αυτούσια η ανάρτηση του Αντρέα Πιττάτζιη:

“Πήγα και εγώ διακοπές με την οικογένειά μου. Λόγω πανδημίας επιλέξαμε και πήγαμε εντός Κύπρου. Πήγα στα εστιατόρια της συγκεκριμένης περιοχής. Παράγγειλα και με χρέωσαν. Όταν πλήρωνα όμως δεν είχα παράπονο. Γιατί πριν να έρθει ο λογαριασμός είχα την ευκαιρία να δω τον τιμοκατάλογο και να επιλέξω φαγητά αναλόγως της τσέπης μου. Δεν έκατσα να φάω ψάρι δίπλα στο κύμα και να έχω απαίτηση να πληρώσω τιμές φούρνου που σου πωλούν έτοιμο φαγητό (ανεξάρτητα αν οι τιμές που με χρέωσαν ήταν οι ίδιες και πιο ακριβές απο τις τιμές που χρεώνουν στα άριστα εστιατόρια της Επαρχίας μας, σε πολύ κατώτερου επιπέδου περιβάλλον/διακόσμηση/επίπεδο εστιατορίου).

Δεν βγήκα προκλητικά να ποστάρω φωτογραφίες από το λογαριασμό που πλήρωσα.

Δεν γίνεται κάθε που πάμε διακοπές, να βρίσκουμε τρόπο να αποβάλλουμε τα κόμπλεξ μας. Δεν γίνεται να αποβάλλουμε το θυμό που έχουμε μέσα μας για άλλα πράγματα, νομίζοντας ότι κάνοντας ζημιά σε μια επιχείρηση που προσπαθεί να επιβιώσει, πως θα πετύχουμε κάτι.

Αν εμείς οι ίδιοι δεν αγαπήσουμε τον τόπο μας κανένας ξένος δεν θα μας αγαπήσει, κανένας ξένος δεν θα μας επισκεφθεί. Ιδιαιτέρως φέτος… που κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται ένα στάδιο πριν τον οικονομικό θάνατο στις τουριστικές περιοχές, καλά θα ήταν τα κόμπλεξ και τις εξυπνάδες μας να τα αφήσουμε πίσω.

Αυτός ο εστιάτορας και αυτός ο ξενοδόχος που θα πάτε, από κάποιες εταιρείες ψωνίζουν, εργοδοτούν προσωπικό, απασχολούν ανεξάρτητους επαγγελματίες, πληρώνουν φόρους. Αυτός ο εστιάτορας και ο ξενοδόχος είναι μέλη της ευρύτερης δοκιμαζόμενης οικονομίας. Προστατέψτε τους. Προστατέψτε το τόπο μας.

Υστ. Σαν τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα για διακοπές δεν έχει!!!! (Συγνώμη… δεν έσιει)”

Famagusta.News