ΑΥΓΟΡΟΥ: Ανείπωτη τραγωδία: “Έφυγε” ο 32χρονος Ματθαίος Γιωργαλλή

Στα μαύρα το Αυγόρου - "Έφυγε" ο 32χρονος Ματθαίος - Μετέβη στη Θεσσαλονίκη για μπάτσελορ - Νοσηλευόταν από τις 5 Ιουλίου σε Νοσοκομείο

462A7377 B286 45EC BB4A B8223A67CAF5 exclusive

Ανείπωτη τραγωδία έριξε στα μαύρα την Κοινότητα Αυγόρου. Ο 32χρονος Ματθαίος Γιωργαλλή άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη στο Omegalive, όλα άρχισαν όταν η οικογένεια του 32χρονου επικοινώνησε με την ίδια στις 05/07/2023 για να την ενημερώσει ότι o 32χρονος νοσηλευόταν σε σοβαρότατη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο 32χρονος μετέβη στη Θεσσαλονίκη με φίλους του για να μπάτσελορ.

Άμεσα η κυρία Γιαννάκη επικοινώνησε με τον διευθυντή του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη στον οποίο υπεβλήθη αίτημα του Υπουργείου Υγείας για διακομιδή του στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, για να τύχει φροντίδας από τον εκεί νευροχειρουργό.

Λόγω του ότι ο ασθενής παρουσίαζε ενδοεγκεφαλική, ενδοκοιλιακή και απαραχνοειδή αιμορραγία κρίθηκε ότι δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη διακομιδή στο Διαβαλκανικό.

Αν και το αίτημα του Υπουργείου Υγείας είχε γίνει αποδεκτό, εντούτοις λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ασθενούς, κρίθηκε ότι δεν ήταν ασφαλές να γίνει η διακομιδή στο Διαβαλκανικό.

Χθες το πρωί, Το Νοσοκομείο «Παπανικολάου» ενημέρωσε την κυρία Γιαννάκη ότι ο 32χρονος δεν παρουσίαζε ένδειξη λειτουργίας του εγκεφάλου.

Δυστυχώς σήμερα το πρωί ο 32χρονος συμπατριώτης μας κατέληξε στο Νοσοκομείο.

Αυτή τη στιγμή η Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη Θεσσαλονίκη για να διευθετηθεί ο επαναπατρισμός της σορού του 32χρονου.

Η άτυχος 32χρονος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά, δύο ετών και έξι μηνών.

Το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

5660AB48 0A3C 4171 AE25 3CE853A4CBD8 scaled exclusive

Πηγή: Omegalive