25χρονη Τ/κ: «Δεν ήταν ρατσιστική επίθεση – Θύμωσαν επειδή αρνήθηκα παρενόχληση»

Για το περιστατικό επίθεσης στην Αγία Νάπα μίλησε η 25χρονη Τ/κ Asya Karaali

A162A5F2 C446 4787 BA38 6CB600325E3A exclusive

Για το περιστατικό επίθεσης στην Αγία Νάπα από  Ε/κ μίλησε η 25χρονη Τ/κ Asya Karaali. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Halk Tv  η Karaali που είναι τελειόφοιτη Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Eastern Mediterranean των κατεχομένων, δήλωσε ότι το περιστατικό έγινε το πρωί και είπε ότι αφού έφυγε από ένα χώρο διασκέδασης με τους φίλους της, παρενοχλήθηκε από 3 Ελληνοκύπριους.

«Είχα ένα πολύ άσχημο περιστατικό. Ο μεγαλύτερος παράγοντας σε αυτό το περιστατικό ήταν ότι ήμουν γυναίκα. Νομίζω ότι μάλλον ήταν πολύ μεθυσμένοι  , δεν ξέρω αν έκαναν χρήση ναρκωτικών. Mε ρώτησαν αν ήμουν Τουρκάλλα, ίσως αν έλεγα ότι είμαι ισπανίδα επρόκειτο να δεχθώ ξανά επίθεση. Δεν θέλω να δείξω την επίθεση ως ρατσισμό. Νομίζω ότι θύμωσαν επειδή αρνήθηκα την παρενόχλησή τους».

Λέγοντας ότι ένας από αυτούς την έριξε από τοίχο 2 μέτρων είπε «Λιποθύμησα στη σκέψη, άνοιξα τα μάτια μου στο νοσοκομείο. Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, δεν ένιωσα τίποτα. Έπαθα ένα σοβαρό τραύμα. Δεν ήμουν καν ο εαυτός μου όταν έλεγα στην ελληνική αστυνομία για το περιστατικό. Όταν πήγα στο βορρά και γύρισα σπίτι, δεν μιλούσα καν στη μητέρα μου. Αλλά οι φίλοι μου είπαν ότι έκλαψα πολύ».

Σημειώνοντας ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ του συμβάντος , η Karaali είπε, «Πήγα στο νότο δύο συνεχόμενες ημέρες και έδωσα κατάθεση στην αστυνομία, οπότε δεν μπορούσα να ξεπεράσω το σοκ του συμβάντος. νιώθω έναν απίστευτο φόβο, ανασφάλεια και απογοήτευση. Δεν μπορώ να εκφράσω πλήρως τα συναισθήματά μου».

Η Karaali δήλωσε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε από την Ελληνοκυπριακή Αστυνομία, οι δύο δράστες που συνελήφθησαν δεν είπαν τίποτα στην αστυνομία και είπε: «Η αστυνομία τους ανέκρινε, αλλά δεν μίλησαν

«Έλαβα και θετικά και αρνητικά μηνύματα» Αναφερόμενη στην περίοδο που έζησε μετά το περιστατικό, η Karaali δήλωσε ότι « δεν μου έδιναν ιδιαίτερη προσοχή στο νοσοκομείο της ελληνοκυπριακής  πλευράς» και δήλωσε ότι την φρόντισε η ελληνοκυπριακή αστυνομία. Δηλώνοντας ότι έλαβε μηνύματα συμπαράστασης από τους Έλληνες, ο Karaali είπε, «Ναι, υπάρχουν και Έλληνες που δεν τους αρέσουν και στέλνουν άσχημα μηνύματα, αλλά έχω λάβει και θετικά και αρνητικά μηνύματα από τους Τούρκους. Οι Έλληνες πολιτικοί τηλεφώνησαν και ρώτησαν».

Πηγή: Sigmalive