ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αφήνει πίσω της 5χρονο παιδάκι η άτυχη 46χρονη – Η «τρελή» πορεία του buggy

Χειροπέδες στον οδηγό του buggy - Παρέσυρε την άτυχη γυναίκα και την εγκατέλειψε

εικόνα Viber 2022 05 04 21 58 27 621 exclusive

Αφήνει πίσω της 5χρονο παιδάκι η άτυχη 46χρονη CAMILLA CHRISTINA PAMDHL από την Σουηδία η οποία χτυπήθηκε χθες το απόγευμα (4/5) από 25χρονο οδηγό buggy στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης στη λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, όχημα σταμάτησε σε διάβαση πεζών για να επιτρέψει σε γυναίκα που ήταν πεζή να διασταυρώσει το δρόμο.

Kατά τον χρόνο που διασταύρωνε το δρόμο η γυναίκα, ενοικιαζόμενο όχημα μπάγκι, ενώ είδε το αυτοκίνητο που είχε σταματήσει για να περάσει η γυναίκα το δρόμο, το προσπέρασε.

Αποτέλεσμα η γυναικά να χτυπηθεί και να τραυματίστει θανάσιμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Famagusta.News την ώρα του τραγικού δυστυχήματος, το παιδάκι βρισκόταν σε παιχνιδότοπο του ξενοδοχείου και ότι η μητέρα του πήγε κάπου και θα επέστρεφε.

O 25χρονος οδηγος buggy, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος στις 23:35 (4/5) και πρόκειται για άντρα ηλικίας 25 ετων, βρετανικής καταγωγής.

Να σημειωθεί ότι στον 25 χρονο με τον εντοπισμό του διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτεστ με ένδειξη 44 mg με όριο τα 9mg ενώ βρέθηκε θετικός σε κάνναβη απο ναρκοτεστ.

Ο συλληφθείς αναμένεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχωστου στο Παραλίμνι για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά.

FamagustaNews