ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: “Κατακλυσμός” στις παραλίες το Σαββατοκύριακο (ΒΙΝΤΕΟ&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο υδράργυρος, άγγιξε ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου

Ανώνυμο 45 x 20 cm 1200 x 675 px 2022 05 30T085101.646 exclusive

Αν και βρισκόμαστε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της καλοκαιρινής περιόδου, οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σήμερα, οδήγησαν πολλούς συμπολίτες μας στα παράλια, ώστε να πάρουν λίγες ανάσες δροσιάς.

Στιγμιότυπο οθόνης 84 exclusive

Ο υδράργυρος, άγγιξε ακόμη και τους 35 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα οι παραλίες να γεμίσουν από μικρούς και μεγάλους.Στιγμιότυπο οθόνης 90 exclusive

Την τιμητική τους είχαν, φυσικά, οι μοναδικές παραλίες της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά.

Συμπολίτες μας από κάθε γωνιά της Κύπρου επέλεξαν να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα με τις μοναδικές παραλίες της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά.

Η κάμερα του Σίγμα, με την Άντρη Φλουρέντζου και τον Κώστα Χαζηιωνά, κατέγραψε στιγμές από την παραλία και μίλησε με τους λουόμενους.

Στιγμιότυπο οθόνης 82 exclusive

“Κάνει πάρα πολύ ζέστη, έχει ήλιο, για αυτό ήρθαμε στην θάλασσα να δροσιστούμε να κάνουμε μπάνιο, να παίξουμε στην άμμο, στην θάλασσα.”

“Ήρταμε λίο να ξεκουραστούμε για να μην έχουμε συνέχεια δουλειές και θέματα, ήρταμε λιο να ξεκουραστούμε, ήραμε και φίλους, επαίξαμεν, εφάμεν παγωτό, κολυμπήσαμε, εκάμαμεν τζετ σκι.”

 

“Από την στιγμή που δεν είμαστε στην Λευκωσία περνούμε τέλεια. Ο καιρός εν καλός, νομίζω έχει 33-34 βαθμούς. Η θάλασσα εν απόλαυση τζιαι η αγιά ναπα τζιαι ο Πρωταράς.”

“Είμαι που την Ξυλότυμπου. Επιλέξαμεν τούτη την παραλία γιατι τουτη βρήκαμε διαθέσιμη. Ούλλες εν γεμάτες.”

Στιγμιότυπο οθόνης 92 exclusive

“Ήρταμεν που την Λευκωσία γιατί εν πολλή πυρά και εν αντέχαμεν”

Μπορεί να μένουν λίγα εικοσιτετράωρα για την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και η απώλεια της Ρωσικής αγοράς να είναι αισθητή αλλά πολλοί είναι οι ξένοι επισκέπτες προτίμησαν το νησί μας για τις διακοπές τους.

“We are from hungary. We really like Ayia Napa. This is a beautiful beach, is a beautiful weather. We choose this because of the baby, this beach is really perfect for him.” (Είμαστε από την Ουγγαρία. Μας αρέσει πολύ η Αγία Νάπα. Αυτή είναι μια όμορφη παραλία, έχει όμορφο καιρό. Το επιλέγουμε λόγω του μωρού, αυτή η παραλία είναι πραγματικά τέλεια για αυτόν.)

Στιγμιότυπο οθόνης 81 exclusive

“I am from Τili but we live in Dubai sicnce 12 years, we are here in Cyprus with 4 more friends, without family, without husband without kids, and enjoy the weather and the beach and so many beautiful places. The people are so kind, this is the most important thing.” (Είμαι από το Τήλι αλλά ζούμε στο Ντουμπάι για 12 χρόνια, είμαστε εδώ στην Κύπρο με 4 ακόμα φίλους, χωρίς οικογένεια, χωρίς σύζυγο χωρίς παιδιά και απολαμβάνουμε τον καιρό και την παραλία και τόσα όμορφα μέρη. Οι άνθρωποι είναι τόσο ευγενικοί, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.)

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους από νωρίς το πρωί της Κυριακής στη λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν τις δημοφιλέστερες παραλίες της περιοχής.
Περίπου ίδια εικόνα παρουσιάζει και ο Πρωταράς.

Στιγμιότυπο οθόνης 93 exclusive

“Η συγκεκριμένη παραλία είναι πάρα πολύ όμορφη, μεγάλη. Έχει εύκολη πρόσβαση, και είναι η πιο κοντινή παραλία που είναι τόσο όμορφη κοντά στην Λευκωσία.”

Τα επόμενα σαββατοκύριακα η κίνηση αναμένεται πιο έντονη και οι θερμοκρασίες ακόμα πιο υψηλές.

Για όσους πρόκειται να επιλέξουν Αγία Νάπα και Πρωτάρα πρέπει να το πράξουν από νωρίς για αποφυγή ταλαιπωρίας τόσο για την κίνηση όσο και για τη… μάχη της ξαπλώστρας.