ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Με Κωνσταντίνα η Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση στις 4 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος θα γεμίσει φως με... Πεζοπορία, καλλιτέχνικό πρόγραμμα και φιλανθρωπικό παζαράκι

Main Image x2 11 1 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Φωταγώγηση, Φωταγώγηση Αγίας Νάπας

Η Αγία Νάπα φορά τα γιορτινά της στις 4 Δεκεμβρίου.

Με Κωνσταντίνα η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου

Η δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια Κωνσταντίνα θα είναι η επίσημη προσκεκλημένη στη τελετή Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου του Δήμου Αγίας Νάπας, που θα γίνει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας-Πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου θα δώσει μία και μοναδική συναυλία με τίτλο «Χριστουγεννιάτικη Αγία Νάπα όλο Φως».

Η τελετή Φωταγώγησης, θα αρχίσει στις 4.00μ.μ με περπάτημα με στόχο την ευαισθητοποίηση, αποδοχή, στήριξη και την ένταξη στην κοινωνία των Ατόμων με Αυτισμό. Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από το κυκλικό κόμβο Λιμανιού, θα περάσει κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο του Μοναστηριού και πίσω στο σημείο εκκίνησης, με μπροστάρη τον ΄Αη Βασίλη και τις Μασκότ της Ντίσνεϊ.

Μέχρι την έναρξη της συναυλίας της Κωνσταντίνας στις 6:30μ.μ, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ετοίμασε ο Δήμος, θα αποτελείται από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τραγούδια, αποσπάσματα από το ρεπερτόριο των μιούζικαλ, τα οποία θα διανθίζονται με χορογραφίες που θα παρουσιάσουν γνωστές Σχολές Χορού και Μουσικοχορευτικά Σχήματα της περιοχής ενώ στις 5:15μ.μ ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου με το πάτημα ενός κουμπιού θα ανάψει τον Χριστουγεννιάτικο Διάκοσμο.

Θα λειτουργεί επίσης, το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι των Συνδέσμων Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας-Αντώνης Τσόκκος και Δημόσιου Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας. Στο χώρο της εκδήλωσης θα δώσει το παρών του ο ΄Αη Βασίλης ο οποίος θα χαρίσει δώρα σε όλα τα παιδιά.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα τηρεί αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης θα επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση Safe Pass.

https://www.facebook.com/events/263714985790002/?ref=newsfeed

260360168 4322703761185713 5466520395736523973 n exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, Φωταγώγηση, Φωταγώγηση Αγίας Νάπας