ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νέα σύλληψη για τους πετροβολισμούς στην πλατεία – Χειροπέδες σε 20χρονο αλλοδαπό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο συλλήψεις μέχρι στιγμής για τα πρωτοφανή επεισόδια πετροβολισμών και επιθέσεων σε περαστικούς στην πλατεία της Αγίας Νάπας

photo exclusive, Αστυνομία

Σε νέα σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με τα πρωτοφανή επεισόδια πετροβολισμών και επιθέσεων σε περαστικούς στην πλατεία της Αγίας Νάπας τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Ιουλίου 2022. Σήμερα, Πέμπτη, η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη αλλοδαπού ηλικίας 20 ετών. Η σύλληψή του έγινε στη Λευκωσία και ακολούθως οδηγήθηκε από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης έξι (6) ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση συνελήφθη στις 18 Ιουλίου 2022, 29χρονος αιτητής πολιτικού ασύλου από αφρικανική χώρα εναντίον του οποίου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης το οποίο εκπνέει στις 27 Ιουλίου 2022, ενώ η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει εντατικά τις ανακρίσεις της αξιολογώντας οπτικά πλάνα από κλειστά κυκλώματα βιντεοπαρακολούθησης που εξασφαλίστηκαν από την περιοχή όπου εκτυλίχθηκαν τα συμβάντα.

Το βίντεο το οποίο εξασφάλισε και παρουσίασε αποκλειστικά το Famagusta.News στις 17 Ιουλίου 2022, καταγράφει επεισόδια πρωτοφανούς βαρβαρότητας με επεισόδια και πετροβολισμούς μεταξύ, όπως φαίνεται, αλλοδαπών, ενώ καταγράφεται και η στιγμή όπου τα ίδια πρόσωπα επιτίθενται εναντίον περαστικών με πέτρες, ρόπαλα και κάδους σκουπιδιών.

Δείτε το επίμαχο βίντεο το οποίο εξασφάλισε και παρουσίασε αποκλειστικά το Famagusta.News: