ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ο Καρούσος επιθεώρησε τις εργασίες του νέου Πυροσβεστικού Σταθμού (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επιτόπια επίσκεψη στο χώρο που θα ανεγερθεί ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίας Νάπας, δίπλα από τον Αστυνομικό Σταθμό, πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Έργων κ. Γιάννης Καρούσος και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου.

Τους δύο άνδρες συνόδευαν ο Διευθυντής των Δημοσίων Έργων, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Σταθμάρχης του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου.

Η ανέγερση του Πυροσβεστικού Σταθμού θα ξεκινήσει το έτος 2021 και θα ολοκληρωθεί το 2022. Το συνολικό κόστος του έργου θα ανέλθει στα 3εκ ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης έγιναν πράξη και βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να επιβλέψουμε το χώρο και να προχωρήσουμε τη διαδικασία ανέγερσής του. Η ανέγερση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αγίας Νάπας πρόσθεσε είναι ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα συμβάλει τα μέγιστα στην πρόληψη αλλά και στην έγκυρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ευχαρίστησε τον Υπουργό για την παρουσία του, ιδιαίτερα για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε για το συγκεκριμένο έργο καθώς και τη Κυβέρνηση που έχει δει ζεστά το αίτημα του Δήμου και προχωρεί στην υλοποίηση του.

Το σημαντικό αυτό έργο επισήμανε ο κ. Ζαννέττου είναι ένα πάγιο αίτημα του Δήμου Αγίας Νάπας, το οποίο θα ωφελήσει όχι μόνο την Αγία Νάπα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Αμμοχώστου.