ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Οδηγούσε «τύφλα» στο μεθύσι – Ενώπιον δικαστηρίου 34χρονος

Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης με ένδειξη 157mg αντί 9 mg

E18D4348 AB3E 4BFA ACA7 ACB947AA427C exclusive

Δράσεις της Αστυνομίας στην τουριστική περιοχή Αγίας Νάπας μεταξύ των ημερομηνιών 26/5/23-29/5/23. Στα πλαίσια εφαρμογής σχεδίου ενεργείας της Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά και Αγίας Νάπας, με σκοπό την  αποτελεσματικότερη πρόληψη και πάταξη του εγκλήματος και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις με την συμμετοχή μελών των αστυνομικών σταθμών Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας αλλά και μελών του ΟΠΕ, ΤΑΕ, Τροχαίας Αμμοχώστου, Υ.ΚΑ.Ν Αμμοχώστου, Υ.Α&Μ Αμμοχώστου καθώς και μελών της Μ.Μ.Α.Δ.

Στα πλαίσια των ελέγχων της Τροχαίας Αμμοχώστου για πρόληψη των οδικών συγκρούσεων και καταστολή τροχαίων παραβάσεων, συνελήφθηκε ένας 34 χρόνος από την Βουλγαρία ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια  αλκοόλης με ένδειξη 157mg αντί 9 mg.

Συγκεκριμένα την 28/5/23 και ώρα 1945 στην Αγία Νάπα μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο μοτοποδήλατο με οδηγό 34 χρόνο από την Βουλγαρία κάτοικο Αγίας Νάπας. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μύριζε έντονα αλκοόλ και του διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 153mg αντί 9 mg και σε τελική εξέταση με ένδειξη157mg αντί 9 mg.  Ο 34χρόνος αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Επίσης έγιναν 148 τροχαίες καταγγελίες ενώ διενεργήθηκαν 49 έλεγχοι αλκοτέστ από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.