ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ποια η κατάσταση υγείας των τραυματιών του παρ’ ολίγον φονικού

Λειτουργεί κανονικά από την Κυριακή η καφετέρια

IMG 5565 scaled Αστυνομία, Έγκλημα, Νέα Αμμοχώστου

Εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση των παρ’ ολίγον θυμάτων της δολοφονικής απόπειρας εναντίον επιχεορηματία τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αγία Νάπα.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του δράστη της απόπειρας φόνου στην Αγία Νάπα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το απόγευμα της Κυριακής, τα τρία από τα τέσσερα θύματα της επίθεσης εξετάστηκαν από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν οι τρεις άντρες ηλικίας 38 ετών (οι δύο) και 32 ετών (ο τρίτος) όλοι κάτοικοι της επαρχίας Αμμοχώστου, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρουν πολλαπλά τραύματα από σφαίρες πυροβόλου όπλου και θραύσματα σφαιρών σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Ορισμένα από τα τραύματα είναι διαμπερή και αλλά επιφανειακά. Οι σφαίρες φαίνεται πως τους έπληξαν σε αυχένα, λεκάνη και χέρια. Η κατάσταση τους αν και σοβαρή κρίνεται εκτός κίνδυνου, ενώ αναμένεται να υποβληθούν σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις για να αφαιρεθούν σφαίρες και θραύσματα.

Η 26χρονη γυναίκα από την Ελλάδα, αναμένεται να εξεταστεί σήμερα από ιατροδικαστή. Η 26χρονη, πιο σοβαρά τραυματισμένη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και υπεβλήθη χθες το πρωί σε χειρουργική επέμβαση.

Λειτούργησε κανονικά το καφεστιατόριο

Ωστόσο το καφεστιατόριο λειτούργησε κανονικά από το βράδυ της Κυριακής. Από την ίδια μέρα δόθηκαν οδηγίες από τον ιδιοκτήτη σε εργάτες οι οποίοι επισκεύασαν την πρόσοψη και αντικατέστησαν τους υαλοπίνακες ενώ έκλεισαν και τος τρύπες από τους τοίχους που προκλήθηκαν από τις σφαίρες.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με το περιστατικό, πέραν από το ότι ο στόχος έτυχε να βρίσκεται στην καφετέρια, παρέδωσε το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην Αστυνομία η οποία τα εξετάζει ενώ σε βίντεο φαίνεται να απεικονίζεται ο επίδοξος δράστης να περνάει έξω από την καφετέρια περισσότερο από μισή ώρα προηγουμένως για να αναγνωρίσει τον στόχο του, γεγονός το οποίο δημιούργησε υποψίες στον επιχειρηματία.

Famagusta.News