ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τερματισμός της πρώτης μέρας της ποδηλατικής διαδρομής «Ποδηλατώ για ένα ευρώ»

Τη Μαρίνα Θεοδώρου και την Ποδηλατική της Ομάδα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου

289321740 159605399932549 7090534874164029634 n exclusive

Τερματισμός της πρώτης μέρας της ποδηλατικής διαδρομής «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ» στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας

Τη Μαρίνα Θεοδώρου και την Ποδηλατική της Ομάδα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου

Ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου υποδέχτηκε σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 την ποδηλατική ομάδα της Μαρίνας Θεοδώρου ως τον τελικό σταθμός της πρώτης μέρας, τη ποδηλατική διαδρομή «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ», η οποία και φέτος εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», το οποίο πραγματοποιήθηκε με τη στρατηγική συνεργασία της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ανέδειξε το πόσο σημαντικό είναι να διοργανώνονται τέτοιες πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα θέματα διατροφής και άθλησης που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Παιδί, Διατροφή και Υγεία με στόχο την μείωση της παιδικής παχυσαρκίας στην Κύπρο, καθώς και την ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα».
Ανέφερε ότι αποτελεί τιμή για τον Δήμο Αγίας Νάπας η σημερινή διαδρομή να τερματίσει στο γραφικό λιμανάκι της πόλης και ευχήθηκε σε όλους τους ποδηλάτες καλή συνέχεια και οι στόχοι που έχουν θέσει επιτευχθούν. Τέλος, ο Δήμαρχος πρόσφερε στην Μαρίνα Θεοδώρου εκ μέρους του Δήμου χρηματικό ποσό για ενίσχυση της πρωτοβουλίας.

Η κυρία Μαρίνα Θεοδώρου από τη δική της πλευρά, ευχαρίστησε εκ μέρους της ομάδας της το Δήμο Αγίας Νάπας για τη φιλοξενία και τη συνεχή στήριξη του, κάτι το οποίο όπως επισήμανε δίνει τόσο στην ίδια όσο και στην ποδηλατική της ομάδα τη δύναμη να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και αφοσίωση αυτό που κάνουν.

Το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» ως γνωστόν επιχορηγεί δωρεάν επισκέψεις παιδιών σε μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου για εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, με στόχο την μείωση της παιδικής παχυσαρκίας στην Κύπρο. Αξιοσημείωτο είναι επίσης, το γεγονός ότι φέτος η πρωτοβουλία «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ», επέκτεινε τις δράσεις της ενισχύοντας το σημαντικό έργο του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα».