Αγία Νάπα: «Βροχή» οι καταγγελίες σε κέντρα αναψυχής για τις άδειες εκπομπής ήχου

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας στην Αγ. Νάπα

6692015F 971F 4C32 8462 EF516E206C84 exclusive

Δράσεις της Αστυνομίας στην τουριστική περιοχή Αγίας Νάπας μεταξύ των ημερομηνιών 26/5/23-29/5/23. Στα πλαίσια εφαρμογής σχεδίου ενεργείας της Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά και Αγίας Νάπας, με σκοπό την  αποτελεσματικότερη πρόληψη και πάταξη του εγκλήματος και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις με την συμμετοχή μελών των αστυνομικών σταθμών Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας αλλά και μελών του ΟΠΕ, ΤΑΕ, Τροχαίας Αμμοχώστου, Υ.ΚΑ.Ν Αμμοχώστου, Υ.Α&Μ Αμμοχώστου καθώς και μελών της Μ.Μ.Α.Δ. Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 74 υποστατικά και ελέχθησαν 85 πρόσωπα.

Διενεργήθηκαν από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου 9 καταγγελίες νυκτερινών κέντρων αναψυχής για παραβίαση του Περί κέντρων αναψυχής νόμου και του Περί κέντρων αναψυχής (άδειες εκπομπής ήχου) Νόμος.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.