Αναστάτωση σε εταιρείες-κολοσσούς λόγω «ομαδικού βιασμού» στην Αγία Νάπα

Βρετανίδα4 Νέα Αμμοχώστου, Υπόθεση Βιασμού, Υποθεση Ομαδικού Βιασμού

Αναβρασμός επικρατεί ανάμεσα σε γνωστές εταιρείες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και όχι μόνο λόγω της υπόθεσης με την ψευδή – όπως απεδείχθη – καταγγελία για ομαδικό βιασμό Βρετανίδας από Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Η υπόθεση που έλαβε από την πρώτη στιγμή παγκόσμιες διαστάσεις με εκτενή δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, συνεχίζει να απασχολεί, αυτή τη φορά ως προς το περιεχόμενο του επίμαχου βίντεο που διέρρευσε μέσω WhatsApp.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sunday Times επικαλούμενο και δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης της 19χρονης Βρετανίδας, η τελευταία έγινε θύμα μιας «πορνογραφικής εκδίκησης» και το διαδίκτυο «πλημμύρισε» με υλικό από τις προσωπικές της στιγμές. Ο λόγος που οι εταιρείες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και οι πλατφόρμες ροζ περιεχομένου έχουν περιέλθει σε μια δύσκολη κατάσταση, είναι γιατί δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν το περιεχόμενο αυτό από τους ιστότοπούς τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το βίντεο που διέρρευσε δημοσιεύθηκε πάρα πολλές φορές σε γνωστή πλατφόρμα ροζ περιεχομένου, την πιο γνωστή παγκοσμίως. Η εφημερίδα όπως αναφέρει επικοινώνησε με την εταιρεία και ανέμενε απάντησή της. Το δημοσίευμα κάνει αναφορές σε καμπάνιες που άρχισαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και καλούν εταιρείες να μην φιλοξενούν στις πλατφόρμες τους περιεχόμενο «πορνογραφικής εκδίκησης». Το δημοσίευμα ακόμη φιλοξενεί και μαρτυρίες ατόμων που έπεσαν θύματα τέτοιων περιστατικών.

Πηγή: SigmaLive