Αρχηγός Αστυνομίας για απόπειρα Αγίας Νάπας: “Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο” (ΒΙΝΤΕΟ)

1 7 Αστυνομία, Έγκλημα, Νέα Αμμοχώστου

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό ΔΙκαστήριο Λάρνακας για τον δεύτερο ύποπτο της απόπειρας φόνου τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αγία Νάπα. Πρόκειται, όπως δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, για κατάδικο σοβαρού εγκλήματος που εκτίει ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές, και ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονται είναι να πρόκειται για τον εγκέφαλο της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε δεύτερο όπλο σε ανοιχτό χώρο στην Αγία Νάπα

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο εκδήλωσης για την ασφαλή μεταφορά παιδιών νηπιαγωγείου με λεωφορείο σε κατάλληλα παιδικά καθίσματα, και ερωτηθείς σχετικά με τις έρευνες για την απόπειρα δολοφονίας από κουκουλοφόρο σε καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα, είπε ότι είναι γεγονός πως έχει συλληφθεί ένα πρόσωπο αργά το βράδυ προς ξημερώματα σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Χειροπέδες σε ισοβίτη του πενταπλού φονικού για την απόπειρα στην Αγία Νάπα

Ο Αρχηγός εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. «Οι εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε την οποιαδήποτε μορφή παρανομίας, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη τη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα Αστυνομίας και κοινού με τη πληροφόρηση που έχουμε και με την καλή προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους των ανακριτών», είπε.

Ερωτηθείς σχετικά με τον ύποπτο που συνελήφθη χθες, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως είναι πολύ γνωστό πρόσωπο, βρισκόταν στις φυλακές ως κατάδικος για σοβαρότατη υπόθεση, ενώ σε ερώτηση αν πρόκειται για τον εγκέφαλο της υπόθεσης, είπε: «Βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, περιλαμβανομένης και αυτής της εκδοχής».

Famagusta.News / ΚΥΠΕ / Sigma TV