ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Επιστρέφει η μεγάλη φιέστα των ακαδημιών ποδοσφαίρου

Πότε ετοιμάζεται η μεγάλη γιορτή των ακαδημιών

271606816 4641273445967701 793575281842584460 n exclusive

Μετά από διετή απουσία λόγω της πανδημίας επιστρέφει η μεγάλη η φιέστα των ακαδημιών ποδοσφαίρου, το Ayia Napa Youth Soccer Festival.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, η μεγάλη γιορτή των ακαδημιών ετοιμάζεται από τις 16 ως τις 21 Απριλίου να υποδεχτεί χιλιάδες παιδιά από κάθε γωνιά της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, υπάρχουν σημαντικοί λόγοι ώστε να συμμετάσχουν οι μικροί ποδοσφαιριστές στο φεστιβάλ.

Πρώτον, είναι η μεγαλύτερη γιορτή των ακαδημιών στην Κύπρο καθώς στην Αγία Νάπα συγκεντρώνονται όλες οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Κύπρου (και όχι μόνο) και συνθέτουν ένα μοναδικό παζλ που προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε όλα τα παιδιά.

Δεύτερος λόγος αποτελεί το γεγονός ότι οι διοργανωτές του Ayia Napa Youth Soccer Festival εγγυώνται τις ιδανικότερες συνθήκες τόσο στα παιδάκια που συμμετέχουν στο τουρνουά, όσο και στους συνοδούς τους (τις οικογένειές τους και τις ακαδημίες όπου αγωνίζονται).

Τρίτος λόγο, το Φεστιβάλ προωθεί την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι». Τα παιδιά μέσα από τη συμμετοχή τους στο Ayia Napa Youth Soccer Festival μαθαίνουν έννοιες, όπως η ευγενής άμιλλα, ο υγιής ανταγωνισμός, το fair play. Μαθαίνουν πως, όπως και στη ζωή, υπάρχει η νίκη, η ήττα, η ισοπαλία και πως τίποτα δεν κρίνεται από ένα αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Δημιουργούν νέες φιλίες, αλλά και αναμνήσεις που θα «κρατούν» για χρόνια μέσα τους.

Τέταρτο, μετά από διετή απουσία λόγω της πανδημίας, το Ayia Napa Youth Soccer Festival επιστρέφει και προσφέρει στα παιδιά αυτό που τους έλειψε τόσο πολύ αυτά τα δύο χρόνια των περιορισμών: τη χαρά του παιχνιδιού με τους φίλους τους, τη συναναστροφή, τη συντροφικότητα, την ομάδα.

Πέμπτον, κατά την παραμονή τους στο Ayia Napa Youth Soccer Festival τα παιδιά και οι οικογένειές τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο εξαήμερο (ή όσο επιλέξει ο καθένας) σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Κύπρου που προσφέρει τα πάντα.