Δήμος Αγίας Νάπας: «Στην τελική ευθεία» για ανανέωση των συλλογικών συμβάσεων εργαζομένων

Xρίστος Ζαννέττου: ΄Ενα βήμα πριν την υπογραφή ανανέωσης της συλλογικής σύμβασης των εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αγίας Νάπας

808D271E DE88 4759 9B84 80657F47622A exclusive, Δήμος Αγίας Νάπας

Mε την ανάληψη της Δημαρχίας του Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Χρίστου Ζαννέττου ένας από τους στόχους του ήταν η κατάληξη για ανανέωση των συλλογικών συμβάσεων που αφορά το προσωπικό του Δήμου, οι οποίες εκκρεμούσαν από το 2014.

Σε συνάντηση που είχε πρόσφατα (Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021) με τις αρμόδιες συντεχνίες συζήτησαν εκτεταμένα τα διάφορα εκκρεμεί θέματα και διαφορές. Αποτέλεσμα της συνάντησης είναι ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας βρίσκεται στην τελική ευθεία για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Ζαννέττου σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «παρόλες τις δυσκολίες της πανδημίας και τις αντίξοες απρόβλεπτες λειτουργικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, με σκληρή δουλειά και προσπάθεια σε συνέχεια των διαφόρων συσκέψεων με τις συντεχνίες των εργαζομένων ΣΕΚ και ΠΕΟ συζητήσαμε εκτεταμένα τα διάφορα θέματα που άπτονται στην ανανέωση των συλλογικών συμβάσεων των εργαζομένων στο Δήμο».

Σημασία για την Τοπική Αρχή πρόσθεσε, είναι η σύμβαση να είναι λειτουργική, να κατοχυρώνει και να εξασφαλίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων, ταυτόχρονα όμως να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου και αναμένει όπως ανέφερε ότι θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα για το κοινό και αμοιβαίο όφελος.

«Στόχος μας τόνισε, είναι μέσα από πνεύμα κοινής συνεργασίας να καταλήξουμε, να γεφυρώσουμε τις μέχρι σήμερα διαφορές και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου να οριστικοποιηθούν οι συλλογικές συμβάσεις». βάσεις».