Γιάννης Καρούσος: “Σκληρή δουλειά για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις” (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και επίσημα Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ο Γιάννης Καρούσος

22926 scaled exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών

Με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά υποσχέθηκε ότι αναλαμβάνει το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής από την απερχόμενη Υπουργό, Βασιλική Αναστασιάδου.

Παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Μεταφορών η κα. Αναστασιάδου ανέφερε ότι τους τελευταίους 21 μήνες έχει αναλώσει το άπαν των δυνάμεων της για να φέρει εις πέρας το έργο που της ανατέθηκε από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τόνισε ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή για την ίδια η ανάθεση του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Μεταφορών.

“Πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό Υπουργείο που έχει ως αντικείμενο του θέματα που άπτονται των καθημερινών αναγκών των πολιτών”, ανέφερε η Βασιλική Αναστασιάδου.

Ακολούθως έκανε μία σύντομη αναδρομή στα έργα που περατώθηκαν ή δρομολογήθηκαν επί Υπουργίας της, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προώθηση της μεταρρύθμισης στις δημόσιες μεταφορές.

Η κα. Αναστασιάδου εξέφρασε την εκτίμηση ότι στους 21 μήνες της παρουσίας της στο Υπουργείο Μεταφορών πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό έργο και τόνισε ότι ουδέποτε είχε ή έχει οποιαδήποτε πολιτική φιλοδοξία, επισημαίνοντας πως μοναδική της φιλοδοξία ήταν να παράξει έργο με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Δεν έκρυψε εξάλλου την δυσαρέσκειά της για την έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος για τον ανασχηματισμό, λέγοντας πως η παρατεταμένη φημολογία υποσκάπτει το κυβερνητικό έργο. “Πρέπει να ομολογήσω πως εκείνο που για εμένα ήταν ψυχοφθόρο και δύσπεπτο ήταν οι συνεχείς αναφορές στο όνομα μου στην παρατεταμένη φημολογία των τελευταίων μηνών για ανασχηματισμό. Αυτό είναι κάτι που υποσκάπτει το έργο ενός υπουργού και ευρύτερα της κυβέρνησης”, ανέφερε η κα. Αναστασιάδου.

Η κα. Αναστασιάδου δεν παρέλειψε τέλος να ευχαριστήσει τους στενούς της συνεργάτες και τους διευθυντές και επικεφαλής τμημάτων και άλλων υπουργείων για τη συλλογική προσπάθεια και την πολύτιμη βοήθειά τους όλο αυτό το διάστημα.

Παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Μεταφορών, ο Γιάννης Καρούσος ευχαρίστησε αρχικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή που του έκανε να του εμπιστευθεί το τιμόνι του Υπουργείου Μεταφορών και εξέφρασε την ελπίδα ότι με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ο Πρόεδρος.

Ευχήθηκε τέλος καλή επιτυχία στην Βασιλική Αναστασιάδου.

Δείτε εικόνες από την τελετή διαβεβαίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο:

exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22954 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22953 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22926 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22925 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22924 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22923 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22905 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22911 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22914 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22922 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22904 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22903 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών 22895 exclusive, Γιάννης Καρούσος, Υπουργείο Μεταφορών